Portale Chicanemusic.com rašoma, jog organizatorius nesumokėjo renginio užstatų, ir remdamasi praeities patirtimi, grupė „Chicane“ neketina atvykti.

Bilietai į renginį kainavo 40-150 litų.

Grupės atstovai siūlo gerbėjams grąžinti bilietus ir atsiimti už juos sumokėtus pinigus.

Renginį organizavo firma „Jeei“.

Grupės „Chicane“ atstovai išplatino oficialų pranešimą, kuriame patvirtino, kad koncertas neįvyks dėl organizatorių kaltės. „Mes bandysime atvykti koncertuoti kitąkart, tačiau iš pradžių turime išspręsti susidariusią situaciją ir susigrąžinti nuostolius, patirtus dėl UAB „Jeei“ kaltės. Jei mums nepavyks pasiekti bendro susitarimo, dėl savo tolimesnių veiksmų informuosime kituose oficialiuose pranešimuose“, rašo „Chicane“ atstovai.

Renginio organizatorius informavo, kad pinigai už bilietus bus gražinami 09.04-09.10 dienomis asmeniškai susisiekus su renginio organizatoriumi: UAB „JEEI“ direktoriumi Juozu Viščiniu, tel. 865667305.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)