„Mes ateiname apsiginklavę marmalu gelbėti miesto. Nuo akinančio žvaigždžių spindesio, kuris bado mūsų akis ir žaloja protus, dėl kurio verkia paauglės, sloga suserga karvės ir sužvėrėjusiais avinėliais pavirsta „buduliai“. Mes norime sutepti žvaigždžių šviesą žaliu ekologišku šūdu (marmalu – DELFI). Storu sluoksniu, pro kurį neprasimuša šviesa. Neslėpsime – tai teikia mums malonumą“, - tokį žalio marmalo manifestą savo internetinėje svetainėje skelbia vaikinai.

Gudriai prisivilioję kokią pramogų pasaulio žvaigždę, vyrukai jį apmėto žaliu marmalu, kurį savo blogo lankytojams siūlo pasigaminti iš špinatų, žirnelių, pasukų ir prieskonių. Tai daro, nes jiems smagu tuo užsiimti ir tokiu būdu leisti laisvalaikį. Be to, projekto urbanation.lt lankytojai taip pat skatinami taškytis žaliu marmalu.

„Tai į nieką nevedantis projektas, kurio tikslas – gaudyti ir išdūrinėti žvaigždes. Tai darome šiaip sau, tai tiesiog yra vienas iš būdų, kaip galima pakvailioti“, - apie marmalo projektą pasakojo vienas jo sumanytojų.

Pašnekovas neatskleidė tolesnių projekto aukų, tačiau užsiminė, kad tokių tikrai bus, tarp jų – ir moterys. Paklaustas, ar marmalo projekto sumanytojai nebijo atsakomųjų veiksmų tokių, kaip muštynės ar teismas, Rimantas sakė tikintis, kad tokių dalykų nebus.

Visiems smalsuoliams, norintiems pamatyti, kaip yra vykdomas aprašytas projektas, pateikiame trijų, į „marmalių“ spąstus pakliuvusių, aukų vaizdo įrašus.

Auka Nr. 1 – Natas iš „Dangaus“

Pirmasis žalio marmalo dozę gavo pradedantysis dainininkas Natas iš „Dangaus“, apgaule priviliotas duoti interviu.

Auka Nr. 2 – „dangietis“ Vaidas

Apvalytas Natas pasielgė kaip tikras lietuvis ir padėjo privilioti ir išterlioti „bangietį“ Vaidą, kuriam buvo pasiūlyta nusifilmuoti mėgėjiškame filme. Patikėjo ir įkliuvo į „marmalių“ spąstus pradedantis atlikėjas.

Auka Nr. 3 – laidų vedėjas Henrikas

Radijo laidų vedėjo kontaktus vaikinai gavo iš radijo stoties, kurioje dirba Henrikas. Išsiviliojo jaunuolį į mišką ir apmėtė marmalu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją