Birutė Šaltytė – Belousovienė prieš aštuonerius metus pripažinta gražiausia Lietuvos moterimi. Tačiau už konkurso “Misis Lietuva 98” karūną Birutei buvo ir tebėra brangesnis “supermamos” titulas. Dabar keturis vaikus auginanti gražuolė tvirtina, kad dalyvavimas konkurse jos gyvenimą pakeitė iš esmės. Iki konkurso buvusi tyli ir nuolanki, aukščiausią apdovanojimą pelniusi Birutė pagaliau ryžosi pakovoti už savo laimę: išsiskyrė su vyru, pradėjo karjerą televizijoje, o prieš penkerius metus ištekėjo antrąjį kartą.

Daiva Anužytė – Kasiulaitienė: „Mis Dzūkija 96” ir “Mis Lietuva 96”. Sėkmė konkursuose Daivą užgriuvo besimokant vidurinėje mokykloje. Tiesiog gatvėje organizatorių įkalbėta dalyvauti konkurse, mergina savo grožio niekada nesureikšmino, o laimėti titulai Daivai jokios materialios naudos neatnešė. Tačiau ji pripažįsta, kad dalyvavimas “Mis Lietuvos” ir “Mis Pasaulio” konkursuose jai padėjo tapti drąsesne, savarankiškesne ir atvira gyvenimo avantiūroms. Viena iš jų – Daivos vedybinis gyvenimas.



Eglija Vaitkevičė – žinoma realybės šou dalyvė, kaunietė. Noras tapti garsia ir populiaria šią moterį išvedė į plačiuosius vandenis. Pirmas žingsnis populiarumo link buvo “Kauno ponios 2004” rinkimai, po kurių Eglijai atsivėrė karjeros laiptai. Moteriai, vienai auginančiai dvi dukreles, tuo pačiu metu teko ir mamos, ir realybės šou dalyvės „žvaigždės“ vaidmuo. Šiuo metu “Kauno ponia” įrašinėja savo solinį dainų albumą ir žada daug siurprizų televizijos žiūrovams.



Eva Bžezinska prieš vienuolika metų buvo pripažinta gražiausia Lietuvos lenkaite. O po metų, konkurse “Mis Lietuva 97”, tik per plauką neužsidėjo nugalėtojos karūnos – tapo pirmąja vicemis. Vargu, ar kas atspėtų, jog dvidešimt septynerių Eva - ne tik laimingai ištekėjusi dviejų vaikų mama, bet ir pati tikriausia... ragana, kortomis pranašaujanti likimą. Eva tikra, jog ji niekad nebus merginų grupės „69 danguje“ narės, savo sesers Karinos Krysko šešėlyje.



Evelina Pileckaitė - „Mis laikinoji sostinė-2002“ . Prieš konkursą jai teko susidurti su turtingu konkurso „remėju“, kuris jai pateikė kontraversiškų pasiūlymų, po to persekiojo ir grasino sužlugdyti merginos planus. Evelina nepasidavė spaudimui ir sąžiningai laimėjo konkursą. Tituluota gražuolė šiuo metu yra Medicinos akademijos ketvirto kurso studentė. Savo grožio Evelina nesureikšmina, tačiau pastebi, kad atėjus į darbą, ligonių nuotaika pagerėja.



Renata Ražanauskienė. Šiai gražuolei kadaise buvo išpranašauta, jog nei manekene, nei žvaigžde ji niekada netaps. Tačiau nors dabar Renatai tik 27–eri, ją drąsiai galima vadinti visame pasaulyje vykstančių grožio konkursų veterane. Renata net septynis kartus dalyvavo “misių” rinkimuose ir visuose juose buvo įvertinta. Tačiau didžiausią įspūdį Renatai paliko prieš keletą mėnesių Amerikoje vykęs konkursas “Mrs. Globe”, kuriame ji užėmė trečiąją vietą.



Lygiai prieš dešimt metų Rūta Samuolienė nustebino savo vyrą pareikšdama, kad dalyvaus “Misis Lietuva” konkurse. Net ir pati nesitikėjo, jog sidabrinė karūna bus uždėta būtent ant jos galvos. Šiandien moteris save vadina laiminga, karjeros aukštumas pasiekusia, tačiau vieniša moterimi. Moterimi, kuri prarado savo pirmąją meilę, tačiau vis dar tiki, jog atsiras jos širdžiai mielas žmogus.



Sandra Chlevickaitė – pati jauniausia Lietuvos mis. “Mis Lietuva 1996” gražuolės karūną Sandra iškovojo būdama šešiolikos. Netrukus po rinkimų Sandrai simpatijas ėmė demostruoti Lietuvos krepšinio žvaigždė Šarūnas Marčiulionis. Netrukus porai gimė ir sūnus. Deja, tuo poros draugystė ir pasibaigė. Šiuo metu 26–erių mergina gyvena viena, tačiau, kaip pati sako, vieniša nesijaučia.



Tatjana Semionova – “Miss Inter 2006”, “Miss Bikini Lietuva 2003” ir daugelio kitų grožio konkursų laureatė - jau seniai negali ramiai praeiti gatve. Merginos širdis vis dar laisva ir niekas nesužavi gražuolės, kol “nėra jausmų”. Po skandalingų nuotraukų viename vyriškame žurnale merginai teko įrodinėti, kad dėl karjeros ji tikrai nesiruošia apsinuoginti už jokius pasaulio pinigus.



Vaiva Motiekaitytė. Daili figūra, klasikiniai veido bruožai, grakšti laikysena - tokia grožio konkurso „Mis laikinoji sostinė 2006“ nugalėtojos 21 metų Vaivos Motiekaitytės „vizitinė kortelė“. Šių privalumų dėka Vaiva laimėjo svarbų titulą Kinijoje vykusiame konkurse „Miss Tourism Queen Intenational“. Lietuvaitė sužavėjo konkurso žiuri profesionaliai paruoštais „namų darbais“ - šokiais - ir tapo „Miss Disco Beauty of the World 2006“. Būsimoji aerobikos trenerė džiaugiasi, kad jos talentai pagaliau buvo įvertinti.



$qid=11;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Praėjusią savaitę už didžiausius stebuklus, įvykusius Lietuvoje, balsavo 14 832 DELFI skaitytojai. Didžiausią įspūdį lietuviams paliko neįmanomas girtumo laipsnis (6502 balsai), antroje vietoje liko Stanislava Monstvilienė, valganti smėlį (2685 balsai), trečioje - Biržų “Norfos” vaiduoklis (1662).

„TOP 10“ – tai seksualiausios šalies damos ir geidžiamiausi jaunikiai, turtingiausi vyrai ir skandalingiausi politikai, įspūdingiausios vestuvės ir netikėčiausi akibrokštai.

Kiekvieną pirmadienį TV3 žiūrovai matys pačius įspūdingiausias žinomiausių Lietuvos žmonių vestuves, jų aplinką, intymiausius ir pikantiškiausius gyvenimo momentus.

TV 3 žiūrovai ir DELFI skaitytojai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „TOP 10“ top‘ą. Laidos transliacijos metu bus iškilmingai paskelbiama, kurią gražuolę, kokį turtuolį ar prezidentą žiūrovai išrinko į „TOP 10“ viršūnę.