Pasak pranešimo spaudai, pasirašę ant pirmųjų 10 000 kompaktinės plokštelės „Akimirka" lankstinukų, vaikinai pretenduoja pasiekti naują rekordą.

Po sėkmingo albumo „Tavo delne" debiuto grupė „N.E.O.“ nusprendė padėkoti savo klausytojams išleisdama naują albumą „Akimirka". Iš dešimties albumo garso takelių yra ne vienas visai Lietuvai gerai žinomas kūrinys.

Įpusėjus spaliui radijo stočių eteryje pasirodžiusi nauja grupės atliekama daina „Akimirka", pirmaujančių pozicijų neužleidžia jau antrą mėnesį. Su daina „Alright", „N.E.O.“ buvo komisijos pripažinti geriausiais nacionaliniame Eurovizijos finale. „Baladė vaikams" – išskirtinis muzikinis projektas, kurį ketveriukė atliko su gausiu penkiamečių vaikų choru. „Please don't cry" – dovana mėgstantiems aukšto lygio klubinę muziką.

„Į savo naująjį albumą sudėjome visus savo nuoširdžiausius jausmus – akimirkas, kurios vos trukę uždega gyvenimui, meilei, muzikai. Į „Akimirką" sudėjome įvairaus žanro dainas, todėl tikiu, jog sau artimos muzikos jame galės rasti kiekvienas",- džiaugėsi grupės N.E.O. lyderis Raigardas Tautkus.

Albumo kūrėjas, vienas žymiausių muzikos prodiuserių Lietuvoje, Raigardas Tautkus gali didžiuotis ne tik puikiu albumu, bet ir suburto kolektyvo mestu iššūkiu lietuviškos muzikos leidėjams.

„Apsvarstę ne vienos leidybinės firmos pasiūlymus, nusprendėme, kad šiemet albumą leisimės patys. Ilgai svarstę supratome, kad už mus, mūsų kūrybos niekas geriau neišleis, o ir leidybinės firmos neturėjo mums to pasiūlyti, ko negalėtume padaryti patys. Galiausiai „N.E.O.“ populiarumu nesiskundžiame ir užnugario mums nereikia, mūsų kūryba kalba pati už save", - dėstė Raigardas Tautkus.

Pasinėrę į muzikos verslą Lietuvoje, „N.E.O.“ nustebino dar vienu neeiliniu sprendimu. Vaikinai pasirašė visus pirmojo 10 000 tiražo "Akimirka" kompaktinių plokštelių lankstinukų, garantavo, jog pasirašys ir visus kitus pagamintus lankstinukus. Prekyboje nebus platinama nei viena legali „Akimirka" plokštelė be Raigardo, Evaldo, Tado ir Mariaus parašų. Ištisas dešimt dienų nuo ryto iki vakaro praleidę pasirašinėjant, vaikinai sužinojo, jog jie Lietuvoje yra vieninteliai, pasirašę tokį tiražą ir nusprendė savo žygdarbį įamžinti rekordų knygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją