Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnybos pareigūnai „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavusiam S.Urbonavičiui teisę vairuoti automobilį buvo uždraudę net 9 mėnesius, nes jis per savaitę pareigūnams įkliuvo du kartus. Gegužės 29-ąją Samui buvo skirti 4 balai, o po savaitės jis įkliuvo greitkelio Vilnius-Klaipėda 96-ajame kilometre, kai vairuodamas automobilį „Mercedes Benz“, net 35 km/val. viršijo leistiną greitį.

Pareigūnų radarai užfiksavo, kad dainininkas važiavo 115 km/val. greičiu.

Už šį nusižengimą dainininkui papildomai buvo skirti 6 balai bei papildoma nuobauda - uždrausta 9 mėnesius vairuoti automobilį.

S.Urbonavičius Lietuvos policijos Eismo priežiūros tarnybos sprendimą apskundė teismui.

Teisme dainininkas prašė sumažinti terminą, draudžiantį sėstis prie vairo. Mat jis gyvena iš honorarų, kuriuos gauna koncertuodamas įvairiose Lietuvos vietose ir automobilis yra jam labai reikalingas. Dainininkas taip pat teisinosi, kad birželio 6-osios vakarą skubėjęs į renginį.

Teismo sprendimo S.Urbonavičius ketvirtadienį išklausyti neatvyko.

Telefonu „Bix“ lyderis DELFI prisipažino, kad nesutinka su teismo sprendimu ir greičiausiai jį dar apskųs aukštesnės instancijos teismui.

„Nesu piktybinis pažeidėjas, todėl manau, kad iš manęs neturėtų būti atimta teisė vairuoti“, - S.Urbonavičius pabrėžė, kad teismas turėjo atsižvelgti į tai, kad jis vienas augina du vaikus.

„Gailiuosi, kad pažeidžiau taisykles, tačiau tada tikrai skubėjau į renginį, - sakė Samas. – Belieka tik apgailestauti, kad policijos blykstės yra negailestingos – jos užfiksavo pažeidimą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją