Koncerto metu šou vedėjas A.Valinskas kelis kartus vaikinams siūlė sužinoti, už kurį žiūrovai balsuoja aktyviau. Tačiau abu finalininkai griežtai nesutiko to daryti, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Manau, kad pirmauja Merūnas“,- sakė Radži. Vaikinas neklydo. Nuo pat koncerto pradžių žiūrovai aktyviau palaikė Merūną.

Scenoje susirinkę visi keturiolika šou dalyvių neslėpė, kad taip pat tikisi Merūno pergalės. Nors šou pradžioje jų prognozės buvo kitokios. Sudaužius butelį su rašteliais, kur visi prieš tris mėnesius buvo užrašę būsimo laimėtojo vardą, paaiškėjo, jog šou pradžioje dauguma manė, kad pergalė atiteks rokeriui Grūdui.

Tačiau dėl problemų, susijusių su balsu, gydytojai Grūdui uždraudė dainuoti ir vaikinas pasitraukė iš šou be kovos.

Po koncerto Merūnas sakė norįs tik vienintelio dalyko – saldžiai išsimiegoti. Tačiau gerai pailsėti jam gali pavykti negreit. Tiesiai iš finalo vaikinas išvyko koncertuoti į privatų vakarėlį, vėliau jo laukia daugybė suplanuotų koncertų.

„Bet aš labai laimingas“,- neslėpė šypsenos laimėtojas.

Jam atitekusį pagrindinį prizą- 100 tūkstančių litų vaikinas planuoja pasidalinti su savo šeima.

„Ir, be abejo, investuosiu į muzikos mokslus. Juk reikia tobulintis“,- sako naujai sužibusi scenos žvaigždė.

Pasak Merūno, po trijų mėnesių šou labiausiai norisi ramybės. “Kelio į žvaigždes“ laimėjimas – tai laimėjimas prieš save patį. Tris mėnesius buvimas realybės šou yra juodas darbas, už kurį gavau didelį atlygį. Turiu omenyje ne tik laimėjimą, bet ir įgytą patirtį“, - sakė Merūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją