Balandžio viduryje pirmą kartą visą klipą galės pamatyti labiausiai muzikinių vaizdo klipų ištroškę lietuviškojo MTV žiūrovai. „MTV laukia jo“, - kalbėdamas apie klipo startą ekrane šypsojosi Vaidas.

Be paties dainininko klipe dar išvysime kartu su Vaidu „Music is my soul“ atliekančią grupės „Saulės kliošas“ vokalistę Daivą Starinskaitę. Seksualumu alsuojanti dainininkės išvaizda tikriausiai nustebins ne vieną žiūrovą. Be minėtų atlikėjų vieną pagrindinių vaidmenų atliko šviesiaplaukė, specialiai šiam vaizdo klipo filmavimui atrinkta mergina vardu Aistė, įkūnijanti dainininko fantazijas.

„Ji vaidina tai, apie ką aš svajoju. Manau, kad ji atliko didžiausią darbą iš mūsų visų ir yra tikra šaunuolė. Jai teko vaidinti ir vandenyje, ir dažuose, ir šokti baletą. Ji dirbo labai ilgai ir sunkiai“, - Aistę gyrė neseniai savo pirmąjį solinį albumą išleidęs atlikėjas.

Vaidas tikino, kad bet koks klipe pasirodančios šviesiaplaukės merginos ir jo mylimosios Justės panašumas yra visiškai atsitiktinis. „Man ji visiškai nepanaši į Justę. Net nebuvo tokios minties, kad ji filmuotųsi šiame klipe. Kam maišyti darbą ir asmeninį gyvenimą“, - nustebęs svarstė dainininkas.

Dvi dienas Lietuvos elektrotechnikos muziejuje ir vienoje iš LRT studijų filmuotas klipas, pasak Vaido, lyginant su kitais lietuviškais vaizdo klipais yra labai brangus, viršijantis 120 tūkst. litų sumą. Atlikėjas džiaugėsi, kad filmavimo metu dirbo tikri profesionalui, o paradui dirigavo ne vienam Lietuvos atlikėjui vaizdo klipą sukūręs režisierius Linas Martinkėnas.

„Sunkiausia buvo antrą dieną, kai teko apie 5 valandas šokti ir vaidinti prieš kameras. Laukimas taip pat labai išvargino, bet buvo įdomu stebėti, kaip viskas vyksta“, - šviežiausiais įspūdžiais iš filmavimo aikštelės dalijosi Vaidas.


DELFI skaitytojai pirmieji gali pasigėrėti pikantiškais vaizdais iš Vaido dainai „Music is my soul“ sukurto vaizdo klipo.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją