„Pas mus viskas gerai, vaikų turėsim, kada norėsim“, - drąsiu pareiškimu konferenciją pradėjo Violeta. Prieš 4 mėnesius draugauti pradėję vienas kitam į akį iš karto kritę dainininkai prisipažino nejaučiantys jokio diskomforto dėl amžiaus skirtumo. „Taip (mylime vienas kitą – DELFI), nes kitaip tikrai nebūtume kartu, nes mes tokių dalykų nemokame suvaidinti“, - atviravo pora.

Perskaičiusi vieno konferencijoje dalyvavusio skaitytojo pasiūlymą palikti Vilių, kadangi jis baisus, Violeta valiūkiškai atsakė: „O man jis pats gražiausias. Ir toliau pavydėk“. Skaitytojui pasiteiravus, kodėl jie visur kartu, dainininkė nepasimetė ir nuoširdžiai prisipažino, kad jį myli ir nori visur ir visada palaikyti.

„Violeta, ar jau laukiesi?“, - pasidomėjo SaulĖns. Humoro jausmo ir pasitikėjimo savimi nestokojanti dainininkė lakoniškai atšovė: „Tai aišku“.

Įdėmiai klausimus skaitęs ir šmaikščiai į juos atsakinėjęs Vilius sakė apsvarstysiantis vieno skaitytojo pasiūlymą pasikeisti pavardę. „Vilius katinas. Gal visai ir nebloga idėja“, - juokavo dainininkas.

Kelis kūrinius duetu atliekantys dainininkai kategoriškai nukirto, kad gyvenime puikiai sutariantys įsimylėjėliai scenoje duetu nuolat dainuoti nenorėtų. Tačiau pora užsiminė, kad kitais metais ketina sudalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją