Pirmosios prie naujo realybės šou projekto „XXL“ prisijungė žaviosios dainininkės Daina Bilevičiūtė ir Mama Rock‘n Roll, praneša LNK.

„Dalyvauti šiame šou mane paskatino baisus motyvas. Pati tai supratusi, kraupstu. Juk dabar savo kūnu užsidirbinėsiu pinigus. Kaip tai pavadintumėte?“, - kaip visada puikiai buvo nusiteikusi Daina. Tačiau ji čia pat surimtėjo, greitai suskaičiavusi, kad už kiekvieno jos kūno gramą mokės tik vieną litą.

„Už auksą daug daugiau moka. Manau, kad šou pabaigoje numesto kūno gramas turėtų prilygti aukso kainai. Kiek noriu numesti? Neseniai čiuoždama ant ledo sulysau 8 kilogramais. Sakau taip – man labai patinka skaičius 9. Bet jeigu lieps ir šokinėti, skristi, dainuoti ir dar visaip kitaip mane kankins, būtų neblogai atsikratyti 12 – 15 kilogramų. Kodėl gi ne?“ – šypsojosi Daina Bilevičiūtė.

Jos kolegė Mama Rock‘n‘Roll prisipažįsta, kad mesti svorį jau tapo jos gyvenimo būdu.

„Visi, turintys viršsvorio, žino, kad svorio metimas yra nuolatinė kova. Daugiausia buvau sulysusi 14 kilogramų, bet grįžo atgal dar daugiau - 18“, - sako žinoma dainininkė. Nors Mama Rock‘n‘Roll dėl svorio visi nesigraužia, ji norėtų pamatyti save kitokią. „Svorį mesti nusprendė ne Laima Tamulytė, o Mama Rock‘n‘Roll. Tikiuosi, kad toks žingsnis nešokiruos jos klausytojų. Jai tiesiog labai įdomu, ar ji gali“, - juokavo pastaruoju metu išpopuliarėjusi dainininkė.

Galimybe dalyvauti šiame realybės šou domisi ir kiti žymūs bei apkūnūs televizijos ir pramogų verslo žmonės.

„Naujasis realybės šou bus išskirtinis tuo, jog dalyviai gyvens namuose, o jiems efektyviai mesti svorį padės profesionali trenerių, dietologų ir stilistų komanda. Kai kuriems iš „XXL“ dalyvių tai bus paskutinė, bet labai reali viltis sulieknėti“, – sako naujojo LNK projekto kūrėjai.

Šou pradžioje dalyviai bus suskirstyti į dvi komandas. Komandų lauks fizinės ir psichologinės rungtys. Kas savaitę viena iš komandų praras po vieną savo narį. Geriau pasirodžiusios storulių komandos lauks malonios staigmenos ir dovanos – apsilankymai SPA centruose, masažai, papildomos specialistų konsultacijos. Vėliau dalyviai dėl išlikimo realybės šou kovos asmeniškai, kol paaiškės ištvermingiausias ir daugiausiai svorio numetęs „XXL“ dalyvis.

Atranka į pirmąjį lietuvišką storulių realybės šou „XXL“ jau prasidėjo, anketas dalyvauti šiame šou galima užpildyti internete.

Projekto prodiuseris – Justinas Milušauskas ir UAB „Just.TV“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją