„Visos mano svajonės išsipildo. Pavyzdžiui, prieš tris metus, kai pamačiau pirmąjį žurnalo numerį galvojau, kaip būtų smagu patekti ant šio žurnalo viršelio. Matote, jau patekau net antrą kartą“, - triumfavo seksualiausia lietuviams pasaulio moteris.

Trečią kartą Lietuvoje žurnalo surengtuose seksualiausios pasaulio moters rinkimuose balsavo per 7000 skaitytojų.

Susumavus aštuonis milijonus FHM skaitytojų 30-yje pasaulio šalių balsus, seksualiausia planetos moterimi buvo išrinkta „Nuodėmių miesto“ ir „Fantastiškojo ketverto“ žvaigždė, aktorė Jessica Alba.

Po jos išsirikiavo Anglijos modelis Keeley Hazel, desperatiška namų šeimininkė Eva Longoria, supermodelis iš Brazilijos Adriana Lima ir gundanti aktorė Scarlett Johansson.

Pasauliniai seksualiausių moterų šimtuko rinkimai atskleidė naujausias vyrų požiūrio į moters grožį tendencijas. Žlugo mitas, kad vyrai dievina blondines – jų šimtuke yra tik 38, tuo tarpu brunečių – net 54.

Vyrai vis dar mėgsta natūralumą – tik 11 moterų šimtuke yra pasidariusios plastinę krūtų operaciją. Net 44 seksualiausios moterys nesipuikuoja itin putlia krūtine – beveik pusė šimtuko moterų krūtinės dydis yra A arba B.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją