Analogų Lietuvoje neturinti laida, kuriama pagal amerikietiško projekto modelį, turėtų pritraukti visus muzika besidominčius ir smagiai laiką priešais margąjį ekraną nusprendusius praleisti televizijos žiūrovus.

Naujojo projekto kūrėjai perspėja, kad „Padainuokim!“ nebus populiarios TV3 laidos „Penktadienio muzikos šou“ tęsinys, kurią kelis sezonus iš eilės vedė žavioji V. Riaubiškytė ir solidusis Edmundas Kučinskas.

„Tarp jų bendra tik viena – muzika, o savo formatu ir koncepcija laidos visiškai skirsis, - pasakojo netikėtai fotosesijos metu užkluptas V. Tarasovas. – Mes ne tik kartu vesime laidą – kartais teks ir padainuoti, ir suktis iš kebliausių padėčių“.

Savaitinės laidos „Padainuokim!“ vedėja V. Riaubiškytė džiaugėsi galimybe kartu su mylimuoju vesti interaktyvią muzikinę laidą, kuri turėtų sulaukti tikrų melomanų susidomėjimo.











Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją