„Galvojau – sutiks ar nesutiks bendradarbiauti. Gal bus pasipūtęs ar net išvis atsisakys kalbėtis. Juk praėjo daug laiko. Viskas gerai! Smalkė buvo nei pankas, nei nepankas – toks ir liko. Saulius Drunga grupėje „Sportas“ mušė disko–punk ritmą nuo pat pradžių.“ - pranešime spaudai šypsojosi „Sporto“ lyderis Marijus Benortas.

„Sportas“ yra tikrai neeilinė Lietuvos grupė. Dabar su Marijumi svarstome, kuri grupės daina yra labiausiai verta ekranizacijos. Kol kas blaškomės tarp „Ūdros“ ir „Policijos“, tačiau labai gali būti kad pasirinksime ir „Kalėdas“, - pasakojo S.Drunga, šiuo metu tobulinantis „Anarchija Žirmūnuose“ scenarijų ir besiruošiantis juostos filmavimo darbams.

„Gera muzika ir geras scenarijus – tai dvi pagrindinės vaizdo klipo sėkmės priežastys. Kas skaito ir rašo – duonos neprašo. Asmeniškai pasirūpinsiu, kad „Sporto“ klipas būtų nepanašus į likusią lietuvišką „videopornografiją.“, - sakė „Sporto“ lyderis Marijus Bernotas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją