Penktadienį nuo „Šok su žvaigžde!” pradžios žiūrovus ir žiuri stebino Alano ir Ivetos šokiai, įdomios kompozicijos, tinkamai parinkti kostiumai ir tai, kaip pora kino filmų siužetus sumaniai sugebėjo perkelti ant parketo. Tačiau tai neišgelbėjo šokėjų.

Už „velnišką“ džaivą teisėjai Alanui ir Ivetai skyrė 26 balus. Mažiau už juos balų tegavo politikas Stanislovas Buškevičius su partnere Ieva Žukauskaite - 25 balus. Alanui ir Ivetai pritrūko žiūrovų palaikymo, tad teko atsisveikinti su šou.

Žiuri šį kartą sudarė tarptautinės klasės šokėja Kristina Sliesoraitienė, operos solistas Vytautas Juozapaitis ir vaikų mados teatro ir šokių grupės „DEMO“ vadovė Deimantė Ūsienė.

Daugiausia balų - 29 - komisija skyrė renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir Tado Ivašausko porai. Jų sušoktas tango tapo neįtikėtinu spektakliu. Tik vienu tašku atsiliko grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko su partneriu Sauliumi Skambinu, atlikę argentiniečių tango su akrobatikos elementais.

27 balus gavo dvi poros - „Mango“ grupės narė Viktorija Perminaitė su partneriu Andriumi Butkumi bei verslininkas Vladimiras Romanovas su partnere Sandra Kniazevičiūtė.

Praėjusią savaitę Sandrai gydytojai diagnozavo dešinės kojos raiščio įtrūkimą. Vladimiras prieš porą savaičių susilaužė ranką. Lieka neaišku, kaip ateityje seksis šiai porai - ar neteks dėl sveikatos sutrikimų jiems anksčiau palikti projektą? Vladimirui ir Sandrai kitą kartą tektų šokti kvikstepą – itin sudėtingą šokį.

Šįsyk šokių turnyrą vedė vienas Vytautas Rumšas. Jo partnerė, pasaulio ir Europos čempionė Edita Daniūtė ketvirtadienį susilaukė dukrelės. Tačiau nors Editos ir nebuvo, laida buvo gausi svečių.

Šou pradėjo legendinis ansamblis „Žuvėdra“, o vėliau visus nustebino „Kelio į žvaigždes 2” vicečempionas Radži. Jis sušoko hip hopą su Pasaulio čempionato pusfinalininkais grupe „DEMO“.

Jų vadovė Deimantė Ūsienė buvo nustebinta Radžio gabumais, kuris per savaitę sugebėjo įsisavinti šio šokio techniką. Radži net gavo pasiūlymą toliau treniruotis su „DEMO“.

Nuo šiol kiekvieną penktadienį „Šok su žvaigžde!“ lankysis vis kitas svečias – žvaigždė, pasiryžusi be priekaištų pademonstruoti sudėtingus šokius.

Jau kitą penktadienį į šokių turnyrą įsitrauks nauja pora - aktorius ir laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas su Lietuvos jaunimo dešimties šokių čempione Viktorija Kunauskaite. Juos treniruoja Kauno „Kaspino“ klubo treneriai Daiva Dackevičienė bei Giedrius Januškevičius.

„Šok su žvaigžde!“ – penktadieniais 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją