„Po konkurso laikas bėgo greitai, o psichologinė įtampa jautėsi dar ilgai. Tad tik prieš porą mėnesių pagaliau ištraukiau medžiagą iš stalčiaus. Tikslas buvo sumontuoti dokumentinį filmą, kuris besidomintiems žiūrovams, o galbūt ir būsimiems „Eurovizijos“ dalyviams atskleistų, koks gyvenimas verda konkursinės savaitės metu“, - pasakojo „4Fun“ narys ir vadybininkas Laimonas Staniulionis.

„4Fun“ muzikantas, kurdamas filmą, iš 12 valandų Helsinkyje nufilmuotos medžiagos stengėsi palikti įdomiausius momentus ir reikšmingiausias detales, kurios būtų suprantamos ten nebuvusiems ir renginyje nedalyvavusiems žmonėms.

Taip iš 12 valandų užfiksuotų emocijų gimė valandos trukmės šiuo metu baigiamas montuoti dokumentinis filmas. Grupės nariai ketina jį viešai pristatyti ateinančių metų sausio mėnesį – tada bus švenčiamas 7-asis grupės „4Fun“ gimtadienis. Be to, panašiu metu prasidės 2008 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinė atranka.

„Jei filmas sulauktų ne tik muzikantų, bet ir žiūrovų susidomėjimo, galvoju išleisti jį DVD formatu, - užsiminė L. Staniulionis. – Lygiagrečiai su filmu vis svarstėme galimybę nufilmuoti „Love or leave” videoklipą, kadangi prieš konkursą to nebuvo padaryta dėl sudėtingos situacijos su rėmėjų paieška, o vėliau dėl laiko stokos“.

Radusi laiko ir tinkamą idėją grupė nusprendė sukurti vaizdo klipą iš tos pačios dokumentinės medžiagos, kadangi „ši daina neatsiejamai asocijuojasi su „Eurovizijos“ konkursu“. Klipe skamba dainos „Love or leave“ prodiuserio Algio Drėmos lounge stiliaus remiksas.

„Iš valandinės medžiagos sumontavau keturių minučių klipą, kuriame stengiausi perduoti konkurso ir jo užkulisių atmosferą“, - taip lakoniškai naująjį klipą pristatė L. Staniulionis. Specialiai DELFI skaitytojams – klipo premjera.

Šiuo metu „4Fun“ kuria dainų aranžuotes ir įrašinėja autorinį albumą, kurį sudarys anksčiau sukurtos, bet dar neišleistos bei naujos dainos, kurias Julija sukūrė šią vasarą.

„Planuojame albumą išleisti pavasarį. Koncertuojame Lietuvoje. Po konkurso praplatėjo mūsų kelionių geografija: vasarą du kartus koncertavome Kaliningrade, gruodžio gale skrisime į Odesą. Tiek per viešus, tiek per privačius koncertus labai džiaugiamės, kad išaugo susidomėjimas būtent mūsų autorinėm dainom, tad tikimės, kad albumas turės savo klausytoją“, - vylėsi L. Staniulionis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją