„Viename kompiuterių buvo aštuonių A. Rimiškio būsimo albumo dainų juodraščiai. Dirbome 3-4 mėnesius. Blogiausia, kad vėl realiai reikės jas atgaminti,“ – pasakojo „Cactus Pro" atstovas Gintaras Bendžius.

Naujausią A. Rimiškio albumą buvo žadama išleisti rugpjūčio pabaigoje – rugsėjo pradžioje, todėl baiminamasi, kad šis procesas gali nusikelti vėlesniam laikui. Keblumų sukels ir kompiuteryje buvusios ir prarastos paskutinių „Mango“ koncertų sąmatos.

Iš biuro paskutiniai darbuotojai išėjo vidurnaktį, o vagystė įvyko jau naktį, 2 val. 10 min., todėl nukentėjusieji mano, kad buvo stebimi, kol išeis. „Apie 5 val. man paskambino iš apsaugos tarnybos ir pranešė, kad mūsų patalpose išdaužtas langas. Signalizacija buvo suveikusi, žaliuzės išplėštos, langas išdaužtas. Iškart pasigedau kompiuterių ant brolio Mindaugo ir ant vadybininko Dovydo Šamrajaus stalų“, - pasakojo jis.

Nors viename iš stalčių gulėjo 400 Lt., jų vagys nepastebėjo, o, iškart suveikus signalizacijai, skubėjo pasprukti. Vieno kompiuterio laidai taip pat buvo palikti.

Nepatogumų šiuo metu kyla ir dėl išdaužto lango. Kol jis bus pakeistas pirmadienį, broliams Bendžiams reikia naktis leisti biure.

„Tenka čia gyventi. Šiąnakt brolis buvo pasilikęs su koviniu šunimi. Savaitgalį taip pat ten reikės praleisti“, – pasakojo G. Bendžius.

Pasak pašnekovo, šiuo metu yra sulaikytas įtariamasis, tačiau, ar bus atgauti nesulaužyti kompiuteriai, neaišku.

Ne pirmas kartas

Ilgapirščiai į brolių Bendžių kompaniją nusitaikė jau antrą kartą. Pirmąjį kartą buvo apvogta atlikėjo „Amberlife“ studija. Dingo kompiuteriai bei garso technika, naujų dainų demonstracinės versijos bei koncertinės kūrinių aranžuotės. Dainos tąkart taip ir nebuvo atgautos.

„Tai – gera pamoka mums. Viską reikia kopijuoti, o nešiojamus kompiuterius iš darbo neštis namo“, - kalbėjo G. Bendžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją