Apšildyti vieną žymiausių žvaigždžių daugelyje šalių garbė atiteko jaunosios kartos dainininkui Sashai Son, kuris atliko tris dainas. Tačiau apšilimo publikai nereikėjo – vos F. Kirkorovui užlipus ant scenos, žiūrovai griausmingai ėmė ploti.

Vakaro svečius F. Kirkorovas lepino žymiausiomis savo dainomis, kurias atliekant buvo rodomi jų video klipai. Publika kartojo dainų žodžius, o tuo mėgaudamasis atlikėjas leido jiems vieniems sudainuoti daugybę priedainių.

Daugiausiai euforijos sukėlė atlikėjo kelionė aplink arenos salę: jo rankos netrukus puošėsi įvairiausiomis gėlių spalvomis, kurias vis keitė kitos (apsaugos darbuotojai skubėjo atlikėją atlaisvinti nuo malonios naštos).

Bučiniais, įdėmiais žvilgsniais ir pasisveikinimais jis lydėjo žmones, kuriuos lenkė pro šalį, o tolumoje atsistoję ir plodami jau laukė kiti.

Tikrą šou kūrė ir seksualūs artistai, kiekvieną dainą keitę drabužius ir šou atributus. Pasijusti tarsi Naųjųjų metų išvakarėse vertė fejerverkų šviesos.

Ne veltui F. Kirkorovas vadinamas puikiu prodiuseriu, padedančiu jauniems atlikėjams skinti kelią į šlovę (vienas iš jo sėkmingų darbų - Dimos Bilano antros vietos laimėjimas „Eurovizijoje“). Nors tai buvo jo koncertas, atlikėjas į sceną pakvietė Ukrainos atlikėją Ani Lorak, kuri taip pat šiemet atstovaus savo šalį „Eurovizijoje“.

F. Kirkorovas sukūrė dainininkei konkursinę dainą, o savo koncerte ne tik ją reklamavo, bet ir privertė publiką pasižadėti: „Kai bus skaičiuojami balsai, norisi išgirsti, kad dvylika balų skiria Lietuva. Pažadate?“. Tiek pat aplodismentų, kiek buvo skirta jam, jis sugebėjo išgauti ir jaunajai atlikėjai.

„Aš beveik jūsų nematau, tik girdžiu aplodismentus. Už juos esu pasiruošęs atiduoti visą gyvenimą, - visą save publikai vėl dovanojo F. Kirkorovas. – Ačiū jums, jūs mano maitintojai!“

Dainininkas mėgavosi aplodismentais ir po kiekvienos dainos savo žvilgsniu tarsi sakė: taip, aš pats geriausias. Kad jis – tikra žvaigždė įrodė po jo kojomis nusidriekusi gėlių jūra. „Gera išvykti į užsienį ir jausti tokią didelę meilę man. Nežinau, kiek tai tęsis – penkis ar dešimt metų, žinau tik, kad ta meilė – abipusė“, - džiaugėsi jis.

Palepinęs publiką daugiau nei dvi valandas trukusiu šou Vilniuje, F. Kirkorovas pirmadienį žiūrovus linksmins Klaipėdoje, antradienį – Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją