„Jeigu mes gyventume Amerikoje, iš vyro galėčiau reikalauti milijono eurų, tačiau gyvename Lietuvoje, žinome teismų praktiką, todėl reikalauju realios sumos", - po trečiadienį įvykusio pirmojo teismo posėdžio sakė teisininkė.

Kokios tikslios sumos už nenusisekusias vedybas reikalauja S. Pronina, įvairių pramoginių žurnalų fotografams dažnai pozuojanti moteris nenorėjo atskleisti. Tačiau ji patikino, kad iš sutuoktinio gautus pinigus skirtų labdarai.

Skirtis nusprendė praėjus 3 mėn. po vedybų

„Pinigus atiduosiu vaikų namams arba kokiam nors psichikos sveikatos centrui, žodžiu, tiems, kuriems reikalingi šie pinigai", - teigė advokatė. Ji atsisakė nurodyti skyrybų priežastį, tačiau neslėpė, kad būtent pati inicijavo skyrybų pareiškimą.

Kartą su perregima suknele pasirodžiusi ir fotografų dėmesį prikausčiusi advokatė neslėpė, kad skaudžiai išgyvena skyrybas ir lig šiol vartoja medikamentus.

„Įsivaizduokite, kaip gali jaustis moteris, kuri myli, o po to po trijų mėnesių paduoda pareiškimą santuokai nutraukti? Iš tikrųjų patyriau didelį nervinį stresą", - sakė ji.

Teisininkė juokavo, kad tebemyli savo vyrą „pagal įstatymą" – esą meilė dings, kai teismas juos išskirs. Ji įsitikinusi, kad su G. Buroku kartu nebegyvens.

„Suprantu sutuoktinio norą ir toliau gyventi kartu, tai jis parašė atsiliepime į mano ieškinį, - teigė S. Pronina. - Ir su pirmu sutuoktiniu, su kuriuo gyvenau aštuoniolika metų, draugiškai bendrauju, jį gerbiu, ir šioje situacijoje su G. Buroku, manau, aš taikiai sutarsiu".

G.Burokas: nenoriu būti kaltas

„Ką, aš noriu su ja gyventi? – DELFI paklaustas, kodėl siekia su S. Pronina susitaikyti, atkirto teismo posėdyje nedalyvavęs G. Burokas. – Kodėl turiu su ja gyventi, jeigu mūsų charakteriai skirtingi, seniai yra aišku, kad tarp mūsų nieko nebus".

G. Burokas teigė parašęs priešieškinį pareiškimą ir teismo prašo išskirti su S. Pronina abipusiu susitarimu.

„Nenoriu būti kaltas ir nenoriu, kad ji jaustų kaltę dėl mūsų skyrybų, - sakė advokatas. – Manau, reikia baigti ginčą taikiai ir išsiskirti abipusiu sutarimu".

Neoficialiai kalbama, kad S. Pronina su advokatu skiriasi dėl galimo jo potraukio svaigalams. Moteris trečiadienį paprašė teismo iš vienos ligoninės išreikalauti sutuoktinio gydymosi istoriją, iš kurios esą turėtų paaiškėti, kad sutuoktinis turėjo problemų.

„Ji kalba nesąmones, neturiu jokių problemų ir nieko nuo jos nenuslėpiau", - sakė G. Burokas.

„Esu labai griežta ir manau, kad kiekvienas žmogus atsakingas už savo sąžinę", - S. Pronina nenorėjo komentuoti, ką naujo sužinojo pradėjusi gyventi su G. Buroku.

Kada Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas advokatų skyrybų byloje padės tašką, dar nežinia, nes trečiadienį teismas posėdį buvo priverstas atidėti. Manoma, kad skyrybų procesas gali užtrukti net keletą mėnesių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)