Muzikos kritikai „Zion Train“ vertina kaip vieną geriausiai
gyvus
pasirodymus rengiančių grupių.

„Neklausę mūsų muzikos daugelis pirmiausia susidaro nuomonę, jog mes tiesiog rūkom marihuaną ir apsvaigę grojam tamsiuose rūsiuose, tačiau susipažinę su mūsų kūryba jie pakeičia savo nuomonę. Mes juk scenoje labai mieli“, - sako grupės įkūrėjas ir lyderis Neilas Perchas.

Pernai vasarą „Zion Train“ koncertavo muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“. „Zion Train“ yra ryškiausia reaggae stiliaus muzikos grupė, todėl ją ir kvietėme į festivalį, norėdami supažindinti su jų muzika ir Lietuvos publiką. Festivalio lankytojams jie labai patiko, džiaugiamės, kad jie vėl sugrįžta čia su savo gyvu koncertiniu pasirodymu“, - kalba festivalio „Be2gether“ muzikinės programos direktorius Dovydas Bluvšteinas.

„Zion Train“ jau penkiolika metų nepaleidžia lyderių pozicijos scenoje ir priverčia šėlti publiką nuo Brazilijos iki Japonijos. Praėjusiais metais išleistas „Zion Train“ albumas „Live as One“ vasarį laimėjo geriausio dub albumo vardą reaggae „Grammy“ apdovanojimuose.

Šį albumą grupė įrašė kartu su septyniais vokalistais iš skirtingų pasaulio kraštų bei muzikantais iš Italijos, Vokietijos, Kroatijos, Jamaikos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją