„Aš dalyvavau „Mis Tourism Lithuania 2005” grožio konkurse. Praėjau dviejų mėnesių trukmės intensyvius pasirengimo konkursui kursus. Įgavau daug patirties ir tokio lygio renginiams reikalingų žinių. Kiekvienais metais į „Mis Žemė“ konkursą yra siunčiama viena lietuvaitė. Šiais metais agentūra, su kuria aš bendradarbiauju, nusprendė, jog esu tinkama kandidatė atstovauti Lietuvai ir išsiuntė mano duomenis. Konkurso organizatoriai patvirtino mano kandidatūrą“, - pasakojo Ingrida.

Pirmą kartą užsienyje Lietuvai atstovausianti I.Kazlauskaitė prisipažino, kad tai bus dvigubas pirmas kartas, kadangi mergina dar niekuomet neviešėjo Filipinuose. Didžiulę atsakomybę jaučianti Ingrida teigė į konkursą keliausianti viena, kadangi artimųjų žvilgsniai ją tik papildomai trikdytų.

„Mama labai norėtų važiuoti drauge, tačiau jos pačios darbų grafikas labai įtemptas. Tiesą pasakius, pamačius, kad mama šalia, aš tik dar labiau jaudinčiausi, dar labiau kojos drebėtų“,- juokėsi mergina.

Inga džiaugiasi jai tekusia garbe, tačiau prisipažįsta, kad nerimą kelia renginio mastas.

„Tai yra didžiulė atsakomybė. Stengsiuosi daryti viską, kas yra mano rankose. Konsultuojuosi su merginomis, anksčiau dalyvavusiomis šiame konkurse. Konkurencija yra labai didelė – virš šimto dalyvių. Lietuva labai mažutė, o politinis aspektas labai svarbus kiekviename konkurse“, - nerimavo Ingrida.

„Mis Žemė“ konkurse Ingridos lauks įprastinės talento, maudymosi kostiumėlio, nacionalinio kostiumo, vakarinės ir kokteilių vakaro suknelių rungtys. Mergina taip pat turės įteikti dovaną, kuri privalo atspindėti reprezentuojamą šalį, ekologijos ir žemės išsaugojimo temas.

„Suknelių aš dar neturiu, nenoriu rinktis pirmo pasitaikiusio varianto. Dar nežinau, ar rinksiuosi lietuvių dizainerių darbus, ar žvalgysiuosi į užsienio kūrėjus. Talento rungčiai ruošiu įvairiomis pasaulio kalbomis atliekamą dainą. „Mis Tourism Lithuania 2005” taip pat dainavau – su muzika juk užaugau. Nepradėsiu juk šukėmis vaikščioti ar kokią sporto šaką demonstruoti”, - šmaikštavo Ingrida.

Spalio viduryje į konkursą išvyksianti Ingrida tikino turinti daug pasiruošimo darbų.

“Tikrai planuoju intensyviai sportuoti, prisižiūrėsiu, truputį “pasidietinsiu”. Reikės įvairiausių grožio procedūrų, balso lavinimo pamokų. Noriu, kad viskas būtų nepriekaištingai, kad niekam nebūtų gėda”, - pasakojo mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją