„Šiame skaitmeninių technologijų amžiuje, kai naujausius kūrinius visi siuntinėja elektroniniu paštu arba tiesiog juos pateikia įrašytus į paprasčiausius CD-R tipo diskus, mes nusprendėme savo naujieną pateikti visiškai kitaip. Matai, juk skambini man ankstyvą rytą, vadinas, nenukišai mūsų singlo į stalčių ir jį išgirdai. Toks ir buvo pagrindinis „biplanų“ tikslas“, - užsimiegojusiu „eteriniu“ balsu penktadienio rytą džiūgavo grupės balsas Maksas Melmanas.

Pasak muzikanto, tokių jų singlo egzempliorių yra išleista tik 150 ir jie tikrai nėra skirti prekybai ar siekiant pelno: „Tiesiog norėjome nustebinti su muzika dirbančius žmones ir gauti „savanaudiško džiaugsmo“ dozę. Padarėme gerą gabalą, todėl jis turi būti geras iš visų pusių“.

Ir tai, jo teigimu, toli gražu nėra noras į gražų įpakavimą „įgrūsti“ neprofesionalų produktą. Tiesiog grupės nariai siekė, kad naujausias jų pasididžiavimas turėtų tam tikrą reikšmę, todėl neskyrė jo „serijiniam štampavimui“.

Anot Makso, pirmiausia šį singlą turėtų išgirsti radijo klausytojai, o po to, galbūt, grupė išplatins jį ir internete.

Kas ta mergaitė, minima dainoje ir „atidavusi“ savo atvaizdą viršeliui? „Gražioji viršelio mergina telieka iliuzija, tačiau galiu patikinti, kad tai nėra kažkurii iš mūsų merginų, ji yra ta, apie kurią dainuojam – kiekvienam savo. Čia juk ne kokia Anzelmutė. „Biplan“ sudaro vyriška kompanija, tad natūralu, kad dainuojam apie moteris. Ką tuomet įsivaizduoti singlo klausančiom merginoms? Save!”, - nedvejodamas nusijuokė M. Melmanas.

Singlo įpakavimo nugarėlėje išspausdintas šių metų kalendorius, kurioje kiek labiau paryškinta spalio 1-oji: „Šiame kalendoriuje paslėpta daug prasmių. Bet juk žinome, kad dauguma žurnalistų kasdien naudojasi kalendoriais, tad sugalvojome suderinti grožį su nauda“, - sutartinai juokavo „biplanai“.

Tiesa, puse lūpų grupės nariai užsiminė, kad kalendorius skaičiuoja dienas ne tik iki dar vieno jų singlo ir net naujojo albumo išleidimo. Tačiau koks tai tiksliai įvykis, apdairiai stengėsi nuslėpti. Viena „chuliganai“ patikino: nuo šiol jie stengsis stebinti gerbėjus kuo dažniau. Ir kaskart kitaip.

Singlo apipavidalinimas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją