Iš karto po apdovanojimo gėlių jūroje paskendusi naujoji „Mis Lietuva“ klubas.lt žurnalistui tvirtino, kad pasiruošimas šiam konkursui jos nenuvargino, o ir jaudulio buvo nedaug. „Galvojau, kad bus sunkiau“, - laiminga šypsojosi armėnų kraujo iš tėvo pusės turinti egzotiška gražuolė. Tik kitąmet gimnaziją baigsiančios Gabrielės pomėgiai – šokiai ir fotografija.

Pirmąją vicemis tapo taip pat kaunietė, dvidešimtmetė Kauno technologijos universiteto studentė Evelina Sinkevičiūtė, antrąja vicemis paskelbta dvidešimt vienerių metų vilnietė Monika Balionytė. Beje, ją ypač entuziastingai palaikė visą vakarą renginyje šurmuliavęs garsusis sostinės verslininkas Marius Gelažnikas. Vilniaus dailės akademijoje studijuojanti jo favoritė buvo taip pat paskelbta „Mis publika“.

„Mis Foto“ prizą pelnė šiaulietė Viktorija Sutkutė, o „Mis Elegancija“ buvo išrinkta Kaišiadorių moksleivė Judita Klimaitė, nepraleidusi progos pasididžiuoti, jog mokosi toje pačioje mokykloje, kurią baigė krepšininkas Ramūnas Šiškauskas.

Pradiniame etape dėl gražiausios Lietuvos merginos titulo varžėsi daugiau kaip du šimtai dailiosios lyties atstovių iš visos Lietuvos. Finaliniame etape, surengtame sostinės klube „New York“, varžėsi 15 pretendenčių, kurios vertinimo komisijai demonstravo savo iškalbą, graciją ir eleganciją.

Pirmąją renginio dalį vedė Jogaila Morkūnas ir „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė. Puikiai nusiteikęs etatinis gražuolių konkursų vedėjas Jogaila Morkūnas vis pajuokaudamas mėgino išsklaidyti šiek tiek tvyrančią įtampą ir jam tai puikiai pavyko.

Šiemečiame konkurse daug dėmesio buvo skiriama socialiniams klausimams. Merginos viena per kitą pasakojo, kaip jos norėtų padėti globos namuose gyvenantiems vaikams, kaip jos rūpi spręsti socialinias problemas.

Klaipėdietė Indrė Grigaliūnaitė, vieno iš vertinimo komisijos narių Vytenio Pauliukaičio paklausta, kokius tris darbus pirmiausia nuveiktų tapusi Lietuvos prezidente, paminėjo, kad visų pirma pakeistų valdžią, o paskui pasistengtų imtis tokių veiksmų, kad vargšai bent vieną dieną galėtų pasijusti turtingais. Išgirdę šiuos žodžius, kai kurie salėje buvę pinigingi žmonės nesulaikė juoko.

Po merginų prisistatymo, konkurso vedėjos estafetę iš Jurgitos Jurkutės perėmė „Mis Lietuva 1996” Daiva Anužytė, kuri ir pristatė bene didžiausio fotografų susidomėjimo sulaukusį gracijos konkursą. Jo metu merginos scenoje turėjo pasirodyti apsivilkusios bikiniais. Juodi, paslaptingi ir efektingi maudymosi kostiumėliai puikiai išryškino dailias konkurso dalyvių figūras. Vėlesniame elegancijos konkurse merginos lyg gulbės plaukė per sceną vilkėdamos šviesiai žydromis suknelėmis.

Beje, specialiai šiam konkursui viena jos dalyvių, uteniškė Karolina Kriukelytė sukūrė dainą, kurią kartu atliko visos penkiolika merginų. Šis pasirodymas sulaukė kur kas daugiau aplodismentų nei kitos tą vakarą dainavusios Lietuvos popmuzikos žvaigždutės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją