Po oficialaus santuokos įregistravimo jaunavedžiai su spalvinga žymių žmonių palyda patraukė link Aušros vartų, kur Šv. Teresės bažnyčioje vienas kitam dar kartą ištarė „taip“.

„Nenorėjom jokių fejerverkų, tikėjomės ir kuo mažiau tradicinių elementų. Dar vaikais būdami praeidavome pro Santuokų rūmus ir žinojom, kad jei tuoksimės – tai tik čia, juk mes abu vilniečiai“, - savo pasirinkimą tuoktis Vilniuje DELFI aiškino Maksas.

Dar visai neseniai teigęs, jog vestuvės reikalingos tik draugams ir tėvams, o jei myli – joks antspaudas nereikalingas, muzikantas link altoriaus žengė kaip niekad tvirtai ir užtikrintai.

Vėliau jaunavedžiai su šeima bei artimiausiais draugais patraukė švęsti į vieną sostinėje esančių restoranų.

Pasak muzikanto, kaip ir anksčiau, jiedu su Eva toliau gyvens tarp Lietuvos ir Vokietijos. Pastarojoje jau ilgą laiką įsikūrusi jaunosios šeima. Tačiau didžiąją laiko dalį ką tik „iškepta“ šeima neabejotinai leis tėvynėje.

„Vokietijoje antrų vestuvių nekelsim, susikvietėm visus brangiausius žmones čia. Po šventės kol kas niekur nekeliausim, tiesiog pasidžiaugsim savo nauju statusu čia, kur mūsų namai“, - švelniai žmonai šypsodamasis sakė muzikantas.

Paklaustas, ar nebijo prarasti moteriškosios grupės „Biplan“ gerbėjų auditorijos, Maksas šmaikštavo: „tiems, kam patikome anksčiau, tokie ir liksime, jokie asmeninio gyvenimo vingiai to nepakeis. Arba galės mylėti mūsų Olegą, jis kol kas dar be žiedo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją