Į ceremoniją jaunikis „atvairavo“ pats – prabangiame šampano spalvos kabriolete sėdėjo tik Edvinas, Vesta ir jos dvylikametis sūnus Lukas. Moteriai tai jau antroji santuoka.

Vesta vilkėjo lengvutę pastelinių spalvų gėlių raštais puoštą suknelę. Prie altoriaus ji žengė vedima savo tuomet dar tik būsimo vyro Edvino.

Simboliška - santuokos liudininkais buvo Vestos sesuo Sandra ir Edvino brolis Darius. Tariant priesaikos žodžius, Vesta atrodė kur kas ramesnė už Edviną, vyras net kelis kartus stebtelėjo atsikvėpti ir nurimti.

Vestuvių puota po šampano ir užkandžių šalia bažnyčios persikėlė į Nidą. Kur jaunieji planuoja švęsti medaus mėnesį, net pats jaunikio brolis prisipažino nežinantis: „Tai pati didžiausia paslaptis, o jei iš tiesų, tai nežinau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją