Šiuo metu D. Bilanas ruošiasi Rusijos realybės šou "Šokiai ant ledo". Rugsėjo pabaigoje prasidėsiančiame projekte jis šoks kartu su Olimpine čempione Jelena Berežnaja.

Čia jam nuo 16 iki 18:30 val. buvo užsakyta visa arena, todėl atvykę žmonės klausinėjo, kodėl jie negali naudotis ledu. „Šiandien pas mus čiuožinės Dima Bilanas“, - aiškino darbuotojas. „Kas? D. Bilanas? Girdėjote?“, - stebėjosi šie.

Netrukus prie jos suskubo saujelė apie šį įvykį sužinojusių šalimais esančių parduotuvėlių darbuotojos, atėjo ir prekybos centro „valdžios“ atstovai.

Netikėtai pro šalį ėję pirkėjai ir pramogautojai buvo maloniai nustebinti – ant ledo čiuožinėjo juodai apsirengęs vaikinas su kapišonu, o jį akylai stebėjo smalsuoliai. Įsižiūrėję galėjo pamatyti, jog tai - „Eurovizijos“ nugalėtojas.

Kad sunkiau būtų jį atpažinti, ant ledo išėjo dar du čiuožėjai juodais drabužiais. Ar tai Dima, abejonių kilo ir dėl itin ilgų jo plaukų, kurie iki šiol buvo trumpi.

Atsivežė savo pačiūžas

Vos atvykęs į areną, D. Bilanas aplinkui nežvilgčiojo, iškart sėdo ant suolelio, jo pagalbininkas ištraukė asmenines pačiūžas, kurias užsimovęs leidosi čiuožinėti.

Kiek apšilęs, jis nusiėmė nuo galvos kapišoną ir jau drąsiai čiuožė. Dabar jau atrodė, kad jis mėgaujasi dėmesiu ir bandė sudėtingesnes figūras. Nors jo judesiai nebuvo drąsūs, tačiau matėsi, kad jis – ne mažai pasitreniravęs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją