Vytauto V. Landsbergio kartu su Tina Kamerbeek iš Olandijos lėlė parduota už 4100 litų. Pradinė kiekvienos lėlės kaina buvo 3500 litų, tad ne mažai jų ir buvo parduota už mažiausią kainą. Tiek kainavo Alinos Orlovos, Mariaus Jampolskio darbai. Net didžiausio žiniasklaidos susidomėjimo sulaukusi J. Statkevičiaus lėlė parduota už mažiausią.

Už tokią kainą savo pačių kurtas lėles įsigijo Larisa Dmitrijeva, Artūras ir Agnė Zuokai. Eglės Jackaitės lėlę įsigijo jos mylimasis Karolis Malinauskas.

Lėles kūrė aštuoniolika autorių: Alina Orlova, Eglė Špokaitė, Žilvinas Grigaitis, Eglė Jackaitė, Marijus Jampolskis, Nijolė Narmontaitė, Kazimiera Prunskienė, Leonidas Donskis, Leonardas Pobedonoscevas, Donatas Banionis, Regimantas Adomaitis ir daugelis kitų, viena po kitos keliavo ant pjedestalo.

Iš aštuoniolikos kurtų lėlių trečiadienį savo namus rado tik devynios. Didysis aukcionas įvyks lapkričio mėnesį, kuriame be likusių devynių bus pristatytos dvi naujos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją