Į teismo posėdį neatvyko ir ištikima 52 metų Radži gerbėja, nes nuo praėjusio penktadienio medikai jai yra išdavę nedarbingumo pažymėjimą – esą ji susilaužė koją. „Tai pateisinama priežastis“, - sakė bylos nagrinėti negalėjęs teisėjas Antanas Virbalas.

Netgi jeigu R. Šarkienė būtų atvykusi į teismą, jos byla dėl grasinimų greičiausiai būtų nepradėta nagrinėti, nes nukentėjusiuoju pripažintas V. Juozapaitis iš anksto buvo suplanavęs išvykti į užsienį ir į Teisingumo rūmus neatvyko. Kadangi jam atstovaujanti advokatė teismui pateikė išvyką patvirtinančius dokumentus, teisėjas nusprendė dainininko nebausti.

Tačiau už neatvykimą į posėdį be pateisinamos priežasties teisėjas A. Virbalas nusprendė išrašyti 1 MGL (130 Lt) baudas trims liudytojams. Vienas jų – dirigentas D.J. Katkus.

Muzikas yra pašiepęs Radžio dainavimą per LNK televizijos laidos „Žvaigždžių duetai-2“ filmavimus. Kritikos jaunajam atlikėjui yra negailėjęs ir V. Juozapaitis. Tai papiktino ištikimą Radžio gerbėją R. Šarkienę.

Iš pradžių ji prisipažino, kad grasino V. Juozapaičiui. „Tą nelemtą vakarą buvau LNK „Žvaigždžių duetų“ filmavime ir mane, pusiau čigonę, kaip ir Radži augusią vaikų namuose, kai kurios pono Juozapaičio pastabos, skirtos šiam jaunam atlikėjui, įskaudino“, – žurnalistams yra sakiusi moteris.

Savo kaltę ji pripažino ir ikiteisminio tyrimo metu, tačiau jo pabaigoje ėmė ir persigalvojo – dabar ji neigia siuntusi SMS ir terorizavusi V. Juozapaitį. Moteris kol kas nėra pasisamdžiusi advokato, todėl ją turėtų ginti valstybės paskirta teisininkė.

Maestro baudžiamojoje byloje yra pareiškęs ieškinį dėl neturtinės žalos atlyginimo. Iš R. Šarkienės jis tikisi prisiteisti 100 tūkst. litų.

Baudžiamąją bylą teismas ketina pradėti nagrinėti gruodžio 1-ąją. R. Šarkienei gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją