Apie 10 val. ryto beldžiamės į miesto centre esančio namo duris, prieš akis – diena su R. Kirilkinu. Pabudęs prieš kelias minutes, mūsų dienos herojus išmeta mums raktelius pro balkoną ir mes žengiame į jo erdvų butą, kuriame jis gyvena su kita šou dalyve Gabriele.

Maža netvarka virtuvėje, gerbėjų dovanos ir rožės miegamajame – viską aprodo Ruslanas, tik paprašo kuo mažiau atskleisti jo namų buitį. „Pasiilgstu privatumo, net kojinių negaliu nusipirkti“, - šypsosi jis.

Netrukus mūsų laukia kelionė į įrašų studiją, kurioje R. Kirilkinas turi įdainuoti dainą su Vilija Matačiūnaite specialiam LNK koncertui. Vėliau - šio koncerto įrašas, o vakare – Mino albumo pristatymas.

Į šį sąrašą dar įtraukiame apsilankymą pas Ruslano draugę, kosmetologę Ramunę. Mūsų herojui tikrai prireiks gaivinamosios kaukės, juk scenoje – visada turi atrodyti nepriekaištingai, o įvykis veja įvykį.

Norisi pridurti, kad visą dieną mums stinga laiko, visur vėluojame, tačiau lydi puiki nuotaika, na, ir gurgiantis skrandis, kuris maisto gauna tik vėlai vakare. Tokia jau diena su Ruslanu! Norisi išsamiau? Prašom – reportaže!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją