Penki laimingieji, kuriuos išrinks DELFI skaitytojai, laimės po du bilietus į Enrique Iglesias koncertą Vilniuje. Siųsti video galima iki balandžio 16 dienos, laimėtojai DELFI portale bus paskelbti balandžio 22 dieną.

Šiemet dainininkas į Vilnių grįžta pristatyti populiariausių savo dainų iš praėjusių metų pabaigoje išleisto albumo „Greatest Hits“. Pirmasis atlikėjo karjeroje geriausių dainų rinkinys sudarytas iš 17 hitų, kurie pavertė Enrique Iglesias pasauline žvaigžde: „Hero“, „Bailamos“, „The Rhythm Divine“, „Be With You“ ir daugelio kitų.

Enrique Iglesias, karjerą pradėjęs 1995 metais, per pastarąjį dešimtmetį tapo vienu žinomiausių pasaulio dainininkų. Bent vieną iš aštuonių atlikėjo studijinių albumų savo fonotekose turi daugiau nei 60 milijonų muzikos mylėtojų.

Štai, kaip E.Iglesias dainas perdainuoja jo gerbėjai visame pasaulyje:

O čia – akimirkos iš praėjusio Enrique vizito Lietuvoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją