Albume nuskambės puikiai žinoma „Eurovizijos“ baladė „Love or Leave“, duetas su latvių atlikėjais „Walters&Kazha“ dainoje „With U“ ir duetas su Neda dainoje „Tarp“, taip pat naujausias „4Fun“ radijo singlas „Lietaus traukinys“, praėjusią savaitę pasiekęs Lietuvos radijo stočių eterį.

Grupės „4Fun“ vokalistės Julijos Ritčik teigimu, netrukus pasirodysiantis albumas yra dešimties metų skirtingų kūrybinių nuotaikų ir muzikinių stilių, įvairių emocijų ir išgyvenimų dėlionė. Kai kurios dainos albume įrašytos lietuviškai, kai kurios skamba angliškai, tačiau bus ir tokių kūrinių, kurių bus galima išgirsti tiek lietuvišką, tiek anglišką versijas, rašoma grupės pranešime.

Iš viso į dvigubą albumą „Dėlionė/A Puzzle“ grupė sudėjo 21 dainą. „Džiaugiamės, kad pagaliau per tokį ilgą laiko tarpą gimusios dainos rado savo vietą viename albume“, – sakė grupės vokalistė Julija Ritčik.

Naujajame albume esantys kūriniai puikiai atspindi grupės norą eksperimentuoti ir tiesiog groti mielą širdžiai muziką nepriklausomai nuo jos stilistikos. Dvi albumo dainos kovo mėnesį buvo įrašytos Rygoje, dirbant su nuolatiniu grupės „Walters&Kazha“ prodiuseriu, kuris praėjusiais metais aranžavo ir bendrą šių atlikėjų dainą „With U“, tapusią Nr. 1 Latvijoje ir dideliu hitu Lietuvoje.

Kviesdami muzikos gerbėjus apsilankyti savo albumo pristatymo koncerte balandžio 28 dieną Vilniuje, „4Fun“ muzikantai žada surengti dviejų dalių koncertą. Pirmoje dalyje žiūrovai išgirs 14 naujojo albumo dainų, kurios bus atliekamos gyvai, o grupei talkins svečiai – Neda Malūnavičiūtė ir „Walters&Kazha“.

Specialiai šiai koncertinei programai grupės būgnininkas Laimonas Staniulionis kuria vaizdo projekcijas, kurios dar labiau paįvairins pasirodymą.

Antroji renginio dalis bus ypatingai šilta ir jauki – grupė muzikuos su savo draugais. Prie „4Fun“, Nedos ir „Walters&Kazha“ dar prisijungs atlikėjai Onsa bei Aleksandras Belkinas iš „The Road Band“.

Šio koncerto metu bus galimybė pirmiesiems įsigyti dvigubą kompaktinę plokštelę „Dėlionė/A Puzzle“. Tuo tarpu muzikos prekybos taškuose naujasis albumas pasirodys jau gegužės pradžioje. Tai – tik antrasis albumas aštuonerius metus gyvuojančios grupės diskografijoje. Pirmasis grupės darbas „Gyvas“ buvo išleistas 2004 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją