„Planuoju vasarą didelį koncertinį turą per Lietuvą ir tai mano pasirodymą Be2gether padaro nelabai prasmingą. Tikiu, kad kažkada būtinai dar sugrįšiu į festivalio sceną, nes tai puikus ir labai reikalingas mūsų šaliai renginys. Nelengva priimti tokį sprendimą, tačiau jį padiktavo nauji mano vasaros planai. Atsiprašau visų už sukeltus nepatogumus“, – festivalio organizatorių išplatintame pranešime žiniasklaidai cituojamas Andrius Mamontovas.

Andrius Mamontovas pirmaisiais festivalio metais surengė didelio pasisekimo sulaukusį pasirodymą. Birželį vyksiančio „Be2gether” rengėjai teigia, kad atsižvelgiant į atlikėjo planus, jam pasirodyti Norviliškių scenoje šiais metais dar ne laikas.

„Žiūrejome i festivalį plačiau ir pasitarę su su Andriumi nusprendėme, kad jam šiemet sugrįžti į „Be2gether“ sceną dar šiek tiek per anksti, juolab, kad jis turi aktyvų koncertinį turą. Pirmaisiais metais Andrius surengė įspūdingą pasirodymą, kurį norint pranokti net pačiam Andriui tektų atiduoti nemažai savo jėgų ir laiko. Neabejojame, kad kai Andrius bus pasiruošęs, griausmingai sugrįš į festivalio sceną su naujais garsais", - sako „Be2gether“ organizatorius Giedrius Klimkevičius.

Iš viso muzikos ir meno festivalyje pasirodys daugiau nei pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio. Tarp „Be2gether“ paskelbtų atlikėjų jau yra „Gogol Bordello”, „Polarkreis 18”, „Clawfinger”, „Touch and go”, „Lyapis Trubetskoy“. Lietuvišką muziką festivalyje atstovaus Marijonas Mikutavičius, Jurga Šeduikytė bei vieninteliui pasirodymui atgimsianti grupė „Airija“.

„Be2gether” festivalyje hip-hop meistrai „Dilated Peoples”

Birželio 12 – 14 dienomis į muzikos ir meno festivalį „Be2gether” iš Los Andželo atvyks hip – hop meistrai „Dilated Peoples“. Keturis albumus išleidusi trijulė laikoma viena geriausiai gyvus hip-hop pasirodymus rengiančių grupių pasaulyje

„Dilated Peoples“ istorija prasidėjo dar 9-ojo dešimtmečio pradžioje, kai vienos hip-hop sesijos metu susipažino talentingi MC, Evidence ir Rakaa. Vėliau prie dueto prisijungė DJ Babu. „Dilated Peoples“ kūrinys „Work the Angles“ tapo repo hitu, o įspūdingi jų gyvi pasirodymai nulėmė grupės kontrakto pasirašymą su „Capitol Records“. Meistriškai derindami gatvės melodijas ir prasmingus dainų tekstus, „Dilated Peoples“ greitai užsitikrino kokybiško hip-hop atlikėjų vardą.

Grupės albumą „Neighborhood watch“ padėjo įrašyti Kanye West. Žymusis reperis vaidino ir dideliu hitu tapusios „Dilated Peoples“ dainos „This Way“ vaizdo klipe.

Dilated Peoples ft. Kanye West „This Way“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją