„Vagys ištraukė piniginę su visais joje buvusiais dokumentais ir pinigais. Nors tuo metu vyko konferencija, kurioje apsaugos netrūko, tačiau ilgapirščių tai neatbaidė“, - tęsė vyras.

Tūkstančiu litų nuostolius įvertinęs Ignas pasakojo, jog drauge su pinigine jis neteko ir kreditinių kortelių, asmens tapatybės kortelės, vairuotojo pažymėjimo bei kelionei skirtų pinigų.

Drauge su kolege Irma Juškėnaite keliaujantis I.Krupavičius tikino susidūręs su nemažai sunkumų, kuomet bandė teisėsaugos pareigūnams laužyta prancūzų kalba paaiškinti, kas nutiko: „Kreipėmės į policiją, tačiau aš vos vos kalbu prancūziškai, todėl teko prašyti kitų žmonių pagalbos. Į visą šį reikalą įtraukėme ir ambasadą, kadangi tolimesnei kelionei reikėjo susitvarkyti dokumentus ir gauti bent kažkokį laikiną asmens tapatybės pažymėjimą. Tiksliai nežinome, kada visi dokumentai bus paruošti ir ar iš viso bus paruošti. Pas prancūzus šiuo metu šventės. Labai sunku čia su jais“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją