Neprisistatęs DELFI skaitytojas, matęs, automobilio ir dviratininko susidūrimą, teigė: „Keisčiausia, kad ši porelė ne tik neiškvietė vaikinui (kuris pabalęs kaip drobė, užsiėmęs už, greičiausiai, sulaužyto kairioji raktikaulio ir aiškiai buvusio potrauminio šoko metu) greitosios pagalbos, bet natūraliai „važiavo ant jo" žodžiais „ko tu čia lakstai tokiais greičiais, ką mašinų nematai?". Mažų mažiausiai turėjo būti jiems gėda dėl to, kad, turėdami vairuotojų teises, bandė apginti savo poziciją, nežinodami net to, kad išvažiuojant iš kiemo, jie privalo praleisti pėsčiuosius, einančius šaligatviu ir dviratininkus, važiuojančius dviračių taku“.

Įvykį matęs žmogus pridūrė, kad A. Rimiškis su įvykio dalyve nesirūpino nukentėjusio berniuko būkle ir nekvietė greitosios: „Vaikiną jie buvo taip išgąsdinę, kad kai aš jo paklausiau, ar kas iškvietė policiją ir greitąją, jis, virpindamas apatinę lupą, lemeno: nereikia, nereikia..“. Skaitytojas tikino pats iškvietęs policiją ir greitosios pagalbos automobilį.

G.Bendžius: berniukas pats kaltas

Dainininko prodiuseris Gintaras Bendžius kalbėjo, kad šio žmogaus versija nėra tiksli. „Buvo paprasčiausias įvykis. Andriaus mergina važiavo iš šokių repeticijos ir iš šalutinio kelio suko į pagrindinį, o ausines užsidėjęs dviratininkas įsibėgėjęs įvažiavo į automobilį“, - pasakojo jis.

Anot G. Bendžiaus, vaikas tiesiog įlėkė į automobilio galą: „Ji beveik stovėjo, o jis išlindo iš tako ir įlėkė. Ji jo net nepartrenkė, jis pats įsirėžė į ją. Nebuvo taip, kad Vaida būtų į jį atsitrenkusi".

Pasak prodiuserio, A. Rimiškis nekaltai buvo įpainiotas į šią situaciją, nes tuo metu, kai įvyko incidentas, jis buvo ofise, o atvyko tik paskambinus Vaidai.

„Berniukui lūžo raktikaulis. Jis pats kaltas. Vietoje atsirado kažkoks žmogus, pradėjo kelti isteriją, pamatęs Andrių, o paskui – rašinėti kvailus laiškus. Neapsidrausi nuo žmonių, kurie įsivaizduoja, kad imasi kažkokių veiksmų tarsi pareigūnai. Pradėjo iš karto grasinti. Pamato žymų žmogų ir pradeda kelti destrukciją, bando pasinaudoti tuo žmogumi, kuris net nebuvo įvykio metu“, - kalbėjo G. Bendžius.

Jis tikino, kad pats berniukas prašė nekviesti policijos, tačiau atvyko ir policija, ir greitoji, kuri išvežė nukentėjusįjį į Klaipėdos ligoninę. V. Pužaitės kraujyje alkoholio nebuvo rasta.

Anot G. Bendžiaus, kaip sekasi berniukui praėjus dviems paroms po įvykio, jis nežinantis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją