Jaunikis dėvėjo juodą fraką ir cilindrą, avėjo sportiniais bateliais, nuotaka - kuklią baltą suknelę su petnešėlėmis. Pastarąją nuo automobilio iki įėjimo į bažnyčią lydėjo apsaugos darbuotojai, vėliau altoriaus link palydėjo tėtis.

Susirinkusius pasveikinti poros draugus prie įėjimo į bažnyčią įleidinėjo grubūs apsaugininkai.

Į šventę atėjo Erica Jennings su sūnumi ir mama, televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, dainininkas Mantas su šeima, Vytauto Kernagio duktė Eglė, atlikėja Baiba Skurstenė, dizainerė Daiva Urbonavičiūtė su šeima.

Viktoro Diawaros ir Živilės Slivinskaitės vestuvės
Poros liudininkais tapo Vilius Alesius ir Marija Matuzevičienė. Po ceremonijos savo daina pritariant gitarai iš bažnyčios balkono porą pasveikino Mantas.

Išėjusius jaunavedžius pasitiko rožių žiedlapių lietus, sveikino svečiai, vėliau visi šampano taurei nuėjo į kavinę „Cozy“.

DELFI pakalbintas muzikantas po tuoktuvių teigė „besijaučiantis super“. Taip pat informavo, kad žmona pasirinko jo pavardę ir tapo Živile Diavara (Viktoro pavardės Diawara ji negalėjo pasirinkti dėl lietuvių kalboje neegzistuojančios raidės "w").

„Medaus mėnesio kol kas nesuplanavome, galvosime apie tai kitą savaitę“, - DELFI žurnalistui sakė laiminga pora.

Dar šių metų balandžio pabaigoje paaiškėjo, kad Viktoras ir Živilė pasekė savo kolegų Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio pavyzdžiu ir papildė būsimų tėvelių gretas. Sūnelio pora turėtų susilaukti spalio mėnesį.

Žiniasklaidai, deja, žinios apie būsimą šeimos pagausėjimą nei V. Diawara, nei jo mylimoji Živilė nekomentavo, tačiau prasitarė, kad ateityje norėtų susilaukti dviejų ar daugiau vaikų.

V. Diawara ne kartą anksčiau žiniasklaidai yra tvirtinęs, kad jo ir mylimosios Živilės vestuvės turi būti labai didelės, mat pora turi daugybę draugų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją