Antras kūrinys taip pat jau parengtas, tik tariamasi su keliais dainininkais dėl jo atlikimo duetu. Anot M.Tylos, yra nemažai užsienio šalių dainininkų, kurie Eurovizijoje dalyvavo ne kartą. „Po pernai metų esame įgiję nemažai patirties“, - savo privalumą pabrėžia M.Tyla.

Dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje DELFI patvirtino ir dainininkas Donatas Montvydas. Jis prisipažino, kad šią arba kitą savaitę planuoja LRT pateikti paraišką. „Tai bus mano autorinė daina. Atranka yra proga parodyti savo braižą. Noriu scenoje būti geriausias“, - sakė jis. Dainininkas prisipažino, kad jau yra sulaukęs daugybės pagyrų ir kritikos, todėl nebijo, savo atstovavimo Lietuvai atveju, kilsiančios vertinimų bangos.

Viena iš atkakliausių nacionalinių atrankų dalyvių Aistė Pilvelytė, dalyvavusi net šešiose atrankose ir kartą per plauką nelaimėjusi, DELFI prisipažino ir šį kartą mąstanti apie galimybę dalyvauti. Dar metukų neturinčią dukrą Ugnę auginanti dainininkė DELFI tvirtino dar neapsisprendusi, dalyvauti jai atrankoje ar ne.

Jurgis Didžiulis DELFI taip pat patvirtino, kad su grupe „Inculto“ dalyvaus nacionalinėje atrankoje. „Turime labai gerą ir smagią dainą, buvome nuliūdę, kai sužinojome, kad Lietuva nebedalyvaus, o dabar džiaugiamės“, - linksmai pranešė J.Didžiulis. Jis pasakojo, kad daina savo nuotaika panašį į „Welcome to Lithuania“, su kuria grupė 2006 metais dalyvavo nacionalinėje atrankoje. Tada jie liko antri – laimėjo „LT United“. Šių metų daina - ironiškas kūrinys apie Rytų europiečių padėtį privalumus ir trūkumus vieningoje Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją