„Gedimino 11“ per BTV buvo rodytas 2001 metais. Serialo pavadinimu buvo pasirinktas Lietuvos Vyriausybės adresas. Politines ir kriminalines peripetijas nagrinėjęs kūrinys sulaukė nemažai žiūrovų susidomėjimo. Jį buvo pamėgę ir tie, kurie paprastai serialo žanrui yra abejingi. „Gedimino 11“ siužetas buvo aštrus, o keiksmažodžiais papildyti dialogai - labai spalvingi. Jame vaidino rinktinė aktorių komanda: R. Adomaitis, L. Liaucevičius, R.Valiukaitė, D.Meškauskas, A.Keleris ir kt.)

Ir dabar vienas serialo kūrėjų R.Skaisgirys žada nenuobodų siužetą: „Šios dienos politinės realijos taip greitai kinta ir yra tokios įvairios, kad temų tikrai nepritrūksime“.

Kūrėjai sako, kad naujojo sezono serijos bus ilgesnės nei prieš tai buvusios ir truks apie valandą. TV filmo scenarijaus autoriai trys - Aidas Puklevičius, Aidas Žiliukas ir R. Skaisgirys.

„Gedimino 11“ TV eteryje pasirodys dar šį sezoną. Kol kas nėra žinoma, per kurį kanalą jis bus transliuojamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)