„Jau ketverius metus vengiu modelių-mergaičių. Aš kuriu moterims. Jei joms skirtus drabužius demonstruotų anoreksiško sudėjimo paauglės, jausčiausi melagė", - sakė dizainerė.

E.Užaitė prisipažino, kad modelio darbas jai pasirodė sunkus. „Kaip aktorei tai buvo nauja patirtis, bet tai nėra lengva, kaip gali pasirodyti iš šalies“, - po ilgos fotosesijos išvadą padarė aktorė.

„Nuotraukos labai gražios, aišku nesu 100 procentų patenkinta savimi, nes niekada nemanau, kad esu tobula, vis randu prie ko prikibti“, - sakė E.Užaitė.

Paklausta, ar dabar ją išvysime vilkinčią dizainerės drabužius ir kasdien, aktorė sutriko. „Jei pasakysiu, kad neturiu nė vieno, tai gali nuskambėti, kaip neteisingas priekaištas Julijai. Na, sakykime, kad tikiuosi pasipuošti“, - juokėsi ji.

Nauja Julijos kolekcija skirta užsieniui ir sėkmingai parduodama Olandijoje bei Prancūzijoje. „Lietuvoje jos nepristačiau ir nežinau, ar reikia. Turiu ir be to daug užsakymų“, - sakė Julija.

E.Užaitė teatro mylėtojams pažįstama iš O.Koršunovo, G.Ivanausko, J.Vaitkaus, G.Varno spektaklių, kino gerbėjams - iš filmų „Lengvai ir saldžiai“, „Diringas“, „Getas“, „Aš esi tu“, „Stiklainis uogienės“, TV žiūrovams - iš serialo “Moterys meluoja geriau“.

Daugiau kolekcijos nuotraukų - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją