Isteriškos būsenos Mika šaukėsi pagalbos, o greitoji medicinos pagalba apie 5 valandą ryto prisistatė į jos prabangius namus Kensingtone, Vakarų Londone.

Manoma, kad norint išvežti Palomą į ligoninę ugniagesiams gelbėtojams teko nupjauti dalį tvoros. P. Penniman nugabenta į ligoninę su dalimi metalinės tvoros strypų, įstrigusių jos kūne.

Šeima laukė gydytojų išvadų Karališkojoje Londono ligoninėje Whitechapel mikrorajone, Rytų Londone. Dėl įvykusios nelaimės Mika buvo „visiškai pakrikęs“.

Artimas šeimos draugas sakė: „Sakyti, kad jis traumuotas dėl to, yra pernelyg švelnu. Tai košmariškas dalykas. Šiandien buvo operuojamas Palomos pilvas ir kojos, tačiau ji yra kritinės būklės, – pasakojo jis. – Mika beprotiškai jaudinasi.“

„Niekas tiksliai nežino, kas atsitiko. Vieną akimirką Paloma sėdėjo ant palangės, o kitą ji jau buvo nukritusi ant tvoros.“

Praėjusiame Mikos albume kaip pritarianti vokalistė dainavusi Paloma nelaimės dieną buvo nuėjusi vakarieniauti su broliu. Tragedija įvyko po to, kai juodu grįžo į prašmatnius Palomos namus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją