Žavios, drugeliais siuvinėta suknele pasipuošusios nuotakos žurnalistai ilgai laukė prie bažnyčios vartų. Mat jaunosios ir jaunojo prašymu apsaugos darbuotojai į ceremoniją įleido tik svečius ir artimuosius.

“Norime gražios šventės sau ir savo artimiesiems. Nenorime, kad kas nors trukdytų ceremonijos”, - dar prieš vestuves sakė Agnė. Pasveikinti TV3 žvaigždės į bažnyčią atvyko nuotakos TV partneris - laidos “TV pagalba” žvaigždė Gediminas. Jis pirmas išbėgęs iš bažnyčios paskelbė, kad Agnė jau ištekėjo.

Į vestuvių ceremoniją Gediminą atlydėjo Tango TV žvaigždė Eglė Vaičytė ir Tango TV projekto vadovas Vytautas Starkus, dainininkas Stano, TV3 realybės šou “Holivudas” dalyviai Antonijus ir Viktorija bei kitos Lietuvos šou verslo garsenybės.

Paklausta, kaip jaučiasi tokią svarbią gyvenime dieną, nuotaka tik šyptelėjo ir pasakė, kad dabar jai jau nebereikės laikytis dietų, puoštis nei kitaip stengtis atrodyti gražiai, nes ji jau ištekėjo. Dar Agnė prasitarė, kad reikėtų susilaukti ir vaikų.

Deja, jaunųjų idilė prie bažnyčios truko neilgai – iš prabangaus automobilio iššokęs “urlaganu” persirengęs V. Starkus pagrobė nuotaką. Šūktelėjęs jaunikiui: “Turi “babkių”, tai ir išsipirk nuotaką”, - ir trinktelėjęs durelėmis, jis išsivežė Agnę nežinoma kryptimi.

Atrodo, kad nuotaka Agnė iškrėtė pirmą pokštą savo vyrui. Mat šis atrodė ne tik sunerimęs, bet ir pasimetęs.

Dar prieš tuoktuves pora prasitarė, kad vestuvių vakarėlio nedarys ir kad tą pačią dieną vyks į oro uostą išsirinkti kelionės į pirmą pasitaikiusią šalį ir išvyks švęsti medaus mėnesio.