Oficiali juostos "Žvaigždžių karai: III epizodas - sitų kerštas" premjera įvyks vėlų sekmadienio vakarą Kanų kino festivalyje. Joje dalyvaus visas kino industrijos žvaigždynas ir pats epopėjos autorius George'as Lucas.

Ankstų sekmadienio rytą "Sitų kerštą" jau matė keletas šimtų ištikimiausių "Žvaigždžių karų" fanų ir kino žurnalistų. Dauguma jų atrodė sužavėti ir buvo nustebinti tamsos, kuria tryško Anakino Skywalkerio transformacijos į Darthą Vaderį scena.

"Buvau be galo nustebinta. Viskas daug giliau nei tikėjausi", - išeidama iš kino salės sakė viena moteris.

Daugelis "Žvaigždžių karų" fanų turės emociškai atsisveikinti su epopėja, aplink kurią susiformavo tikras gerbėjų kultas ir kuri atvėrė naują erą specialiųjų efektų istorijoje.

Po filmo vienas žurnalistas prisipažino, jog jaučiasi "tuščias", nes "karai baigėsi".

"Sitų kerštas" trečioji "Žvaigždžių karų" trilogijos priešistorės dalis. Joje pasakojama kaip džedajų riterį Skaivokerį suvilioja "tamsioji jėgos pusė" ir jis pavirsta blogio tarnu.

"Sitų kerštas" specialiųjų efektų skaičiumi lenkia visas iki šiol buvusias epopėjos dalis. Žiūrovus nudžiugins net 2200 specialiųjų efektų - daugiau nei pirmosiose dviejose dalyse kartu ir daug daugiau nei 350 efektų, kuriais kažkada didžiavosi pirmieji trys "Žvaigždžių karų" filmai, pradėti kurti 1977 metais.

"Žvaigždžių karai" iki šiol uždirbo 3,5 mlrd. dolerių iš bilietų pardavimo ir dar 9 mlrd. dolerių iš įvairių su epopėja susijusių daiktų ir prekinių ženklų prekybos.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją