„Beje, tas plikas stambuolis, beprotiškai šokęs per lietuvių pasirodymą, yra Lietuvos ministras pirmininkas“, - šią savaitę buvo pranešta per populiarią Australijos televizijos laidą „Rove Live“. Tuo metu ekrane šmėsčiojo grupės „LT United“ narys Arnas Lukošius.

Tiesa, A.Lukošių mūsų šalies vyriausybės vadovu paskelbė ne laidos vedėjas Rovas McManusas, o dažnas jo laidos svečias, populiarus australų komikas Peteris Helliara, kuris aiškinosi, kodėl dauguma Eurovizijos dainininkų vilkėjo baltais drabužiais.

„Dainų konkurse galima dalyvauti ir užimti aukštą vietą netgi nesukūrus dainos, o tik skanduojant„Mes – nugalėtojai“, - pabrėžė komikas. Tada abu laidos vedėjai kelis kart pakartojo – „We Are The Winners“, o paskui pranešė: „Nugalėtojai nenugalėjo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją