Dainininkas sako, jog kaltas skutimosi peiliukas ir jo paties neatsargumas, rašo life.ru.

Nutaręs švariai nusiskusti krūtinę prieš fotosesiją D. Bilanas apsiginklavo skutimosi peiliuku ir patraukė į vonią. Fotografas labai nustebo, kai po kelių minučių dainininkas šaukdamas išbėgo iš vonios kruvina krūtine. Pasirodo, šalies sekso simbolis per neatsargumą vos neliko be spenelio.

„Pradūrė?“, – sunerimusi paklausė Jana Rudkovskaja. „Ne, netyčia įsipjoviau, – atsakė D. Bilanas, nesuvokdamas, kaip taip galėjo nutikti. – Kaip galėjau įsipjauti tokioj vietoj?“

Pjūvis pasirodė gilus – kraujas vis bėgo. Fotosesiją teko kuriam laikui sustabdyti. Tiesa, daugeliui tai išėjo į naudą, pats dizaineris leido laisvą laiką dešimties žavių modelių, apsitaisiusių atvirais drabužiais, draugijoje.

D. Bilanui pastaruoju metu išties nesiseka: po Londone patirtos traumos iki šiol skauda koją, todėl sunku apsiauti batus.

„Vos galėjau apsiauti batus, – pasakojo D. Bilanas. – Šiaip jau ne pirmą kartą patiriu traumą scenoje ar repetuodamas, bet greit pasveiksiu ir, patikėkite, parodysiu aukštą lygį.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją