Pusę dviejų į saloną su augintiniu turėjęs atvykti F. Kirkorovas vėlavo apie dvi valandas, todėl salono darbuotojai buvo priversti atšaukti net devynių klientų vizitus. Už atšauktus kitų Vilniaus klientų apsilankymus garsenybei teko sumokėti 180 litų.

F. Kirkorovo ir jo šunelio Gario vizitas šunų kirpykloje tapo atrakcija ne tik pačiam atlikėjui, bet ir visam būriui žiniasklaidos atstovų. Vieni per kitus į salono vonios kambarį grūdęsi fotografai bei vaizdo operatoriai bandė įamžinti, kaip garsenybės augintiniui atliekamos procedūros.

„Oho koks chalatukas, kaip tikrai žvaigždei“, - dar prieš šunelio maudynes apžiūrinėdamas baltą chalatą aukso spalvos apsiuvais, kuriuo vėliau buvo apgaubtas Garis, kalbėjo F. Kirkorovas. Atlikėjas džiaugėsi, kad šuo pirmą kartą SPA procedūras išbandė Vilniuje.

„Oi, mažylis, ką gi čia su tavimi daro... tik pažiūrėkite, jau visas išmuilintas. Sušlapintas jis sulyso“, - emocingai kalbėjo dainininkas tuo metu, kai špicų kirpėja Laura rankomis trinko Gario kailį bei įmasažavo Juodosios jūros molio kaukę.

Po maudynių šunelis buvo kruopščiai iššluostytas bei apgaubtas specialiu chalatu. Šunų kirpėjos Laura ir Ana vėliau jį apipurškė kondicionieriumi, šukavo ir džiovino Gario kailį specialiu džiovintuvu. „Mano mažylis dreba, jam šalta“, - augintinio gailėjo atlikėjas. Tuo tarpu Laura paaiškino, kad privalo kruopščiai išdžiovinti kailį, mat lauke vėsus oras, todėl jei kailiukas liktų drėgnas ir šuo išbėgtų iš salono būdamas drėgnas, gali persišaldyti.

„Jis labai protingas šunelis, labai klusnus, puikiai laikosi“, - šukuodama kalbėjo Laura, specialiai dėl F. Kirkorovo augintinio atvykusi iš Šiaulių.

Nors kirpėjos bei pats šeimininkas ir kalbino Garį, norėdami nukreipti jo dėmesį nuo atliekamų procedūrų, šuo neatrodė labai laimingas šukuojamas, kandžiojo šukas. Vėliau F. Kirkorovo augintiniui buvo karpomi nagai, poliruojami dilde, kurią Garis taip pat bandė sugauti dantimis.

„Tu šaunuolis, Gari. Na atleisk man, mažyli, atleisk... Prašau... Jau matau, kad jis norėtų išeiti“, - kalbėjo dainininkas, kai kirpėja dilde poliravo augintinio nagus.

F. Kirkorovas domėjosi, kas kiek laiko reiktų karpyti augintiniui nagus, kaip dažnai apskritai reiktų lankytis salone. Salono darbuotojos paaiškino, kad šuneliui nagus reiktų karpyti kas dvi savaites, o procedūras kailiui kartoti kas pusantro mėnesio.

„Galime suskaičiuoti ir sąskaitėlę: už klientų atšaukimą – 180 litų, procedūros kainuoja 160 litų, 120 – išlaidos už kirpėjos kelionę iš Šiaulių. Skaičiuokite...“, - kalbėjo salono savininkė.

Tiesa, sekmadienį F. Kirkorovas viešėjo DELFI konferencijoje, į kurią šunelį atsivedė prisegęs iš salono skolintu pavadėliu. „Už jį taip pat priskaičiuosime 110 litų“, - prasitarė D. Medalinskienė.

Bebaigiant Gario manikiūrą salone ėmė buriuotis kiti klientai su savo augintiniais, todėl F. Kirkorovo šuneliui teko vietą užleisti jiems. Dainininkas džiaugėsi išpuoselėtu augintiniu bei kalbėjo esąs net labai patenkintas rezultatu.

F.Kirkorovo augintinis šunų salone – DELFI nuotraukų galerijoje:

F.Kirkorovo augintinis šunų salone – DELFI video reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją