Grupės vadyba uždraudė viešbučio darbuotojams teikti bet kokią informaciją apie garsiuosius muzikantus. Pavyko sužinoti, tik tiek, kad nors vyko aukščiausios klasės prabangiai įrengtu autobusu, jie jautėsi labai pavargę ir pageidavo visiškos ramybės. Darbuotojų paprašyta laikytis tylos ir net nejungti dulkių siurblių aukšte, kuriame gyvena žvaigždės.

Muzikantai kol kas neišreiškė jokių pageidavimų. Jie tikino, kad neplanuoja nei apžiūrėti miesto, nei vakarieniauti už viešbučio ribų. Tiesa vėliau grupės vokalistas Jamesas Hetfieldas trumpam išėjo iš viešbučio ir drauge su vadybininku bei dar keliais žmonėmis prisėdo vienoje senamiestio kavinių. Garsios grupės lyderis atrodė kukliai ir niekam nekrito į akis.

Geriausia gyvo garso grupė „Siemens“ arenoje balandžio 20-21 dienomis surengs du „World Magnetic Tour“ pasirodymus. „Metallica“ šių pasaulinių gastrolių metu publikai pristato savo naujausią albumą „Death Magnetic“, kuris užėmė pirmąsias reitingų pozicijas daugiau nei trisdešimtyje šalių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją