F.Kirkorovas prisipažino, kad Lietuvoje jaučiasi kaip namuose, čia turi daug draugų, mėgsta lietuvišką maistą, ypač cepelinus.

DELFI skaitytojai, žinodami, kad F. Kirkorovas domisi „Eurovizijos“ konkursu, apipylė jį su konkursu susijusiais klausimais. Apie Rusijos atstovą šiame konkurse dainininkas sakė: „Man jis patinka. Labai talentingas, turi žvaigždės charizmą, jo norisi klausytis. Aš seksiu jo pasirodymą, bet padėsiu tik tuo atveju, jeigu manęs paprašys“. Paklaustas, ar jis pats neketina kada nors užlipti į „Eurovizijos“ sceną, dainininkas juokėsi: „Tikrai ne! Man tai jau būtų pažeminimas pareigose!“

Rusų žvaigždė pasakojo, kad jauni dainininkai, kuriems jis padeda siekti karjeros aukštumų, ne visada jaučia dėkingumą. „Dima Koldunas po pasirodymo „Eurovizijoje“ iškart pamiršo mano indėlį į jo karjerą. Nors ,mano galva, egzistuoja tik viena gera jo daina, kurią aš parašiau“.

Skaitytojai daug klausinėjo apie naują dainininko įvaizdį. F.Kirkorovas pasakojo, kad plaukus trumpai nusikirpo dėl vaidmenų kine ir nežino, ar vėl atsiaugins. „40 metų nešiojau ilgus plaukus, nežinau, ko norėsiu ateityje“. Jis prisipažino, kad Dievina vaikščioti po parduotuves, ieškoti naujų drabužių, aksesuarų, todėl iš dalies yra pats sau stilistas. „Tiesa, scenoje man padeda Aleksandras Ševčiukas. Kaip jis mane pažįsta, niekas nepažįsta. Nors jo charakteris ir ne auksinis, bet aš tapau daug atlaidesnis, nekreipiu dėmesio“.

Dainininkas kalbėjo apie tai, kad nesirengia eiti į politiką, nemėgsta kačių, mokėsi italų kalbos. Taip pat prisipažino, kad kitais metais Rusijoje pasirodys jo pirmoji biografinė knyga.

Atsisveikindamas dainininkas pasirašė DELFI svečių lentoje.

Galerijoje - akimirkos iš F.Kirkorovo apsilankymo DELFI redakcijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją