F. Kirkorovo vizitui iš anksto ruošiasi viešbutis „Ramada“, tačiau ištaiginguose apartamentuose atlikėjas ilgai neužsibus. Viešnagės Vilniuje metu dainininko ir jo lydinčios komandos maistu rūpinsis įspūdingame prancūziškojo malūno komplekse įkurtas pramogų ir poilsio centras „Belmontas“. Kur dar linksminsis ir pramogaus garsusis dainininkas, kol kas yra laikoma paslaptyje. F. Kirkorovas išreiškė norą geriau pažinti Lietuvos miestus, todėl didžiausi gerbėjai savo numylėtinį gali sutikti vaikštinėjantį ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Koncertinėse gastrolėse po Lietuvą F. Kirkorovas pristato didžiulio populiarumo Rusijoje sulaukusią naują programą „Prosto Podari“. Mūsų šalyje rusų estrados žvaigždė surengs grandiozinius, specialiųjų efektų kupinus šou. Įspūdingų šou metu estrados žvaigždė dažnai keis kostiumus, o kartu su juo scenoje šoks profesionali baleto trupė. Šį kartą ypatingas dėmesys yra skiriamas koncertų saugumui, todėl visų pasirodymų metu žvaigždės ir jo žiūrovų saugumu rūpinsis net keliasdešimt apsaugos darbuotojų.

Įspūdingi F. Kirkorovo koncertai Lietuvoje įvyks jau kovo 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje, kovo 23 d. Kauno „Sporto halėje“, kovo 24 d. „Cido arenoje“ Panevėžyje ir kovo 25 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją