Pro gyvūnų mylėtojų akis nepraslydo ir vienoje Vilniaus šunų kirpyklų vykusi Gario gražinimo akcija, kurios metu F.Kirkorovas žurnalistams prasitarė, kad naktį mušė savo šunį, nes jis prišlapino ant viešbučio kilimo. „Aš jam užplojau per užpakaliuką", - sakė F.Kirkorovas.

Toks dainininko požiūris į šuns auklėjimą pribloškė gyvūnų mylėtojus. „Šuo yra tik keturių mėnesių amžiaus, tai atitinka maždaug dviejų metų vaiko amžių. Juk normalūs tėvai nemuša savo mažylių, jei jie netyčia prisisioja ant kilimo. O tie tėvai, kurie muša, netenka teisės rūpintis vaikais. Todėl, manau, kad F.Kirkorovas taip pat neturi teisės rūpinti Gariu“, - sakė Maskvos PETA padalinio vyriausias specialistas Pavelas Šarikovas.

Anot jo, organizacija jau padavė skundą Maskvos apylinkės teismui ir tiki, kad jų reikalavimas atimti Garį iš žvaigždės ir perduoti jį žmonėms, kurie juo tinkamai pasirūpins, bus patenkintas. „Manau, kad Garis tikrai greitai surastų naujus namus, būtų daug norinčių jį priglausti, nes jis šuo-žvaigždė. Be to, prie šuns pridedamas ir 40 JAV dolerių kainuojantis pavadėlis su „Svarovski“ kristalais", - sakė P.Šarikovas.