Penktadienio vakarą gausiais būriais 16-40 metų jaunimas rinkosi į klubą „Connect“, kur vyko jungtinis kylančių žvaigždžių Antano, Minedo ir scenos liūto V. Karklelio koncertas. Apie 300 susirinkusiųjų nekantravo ir plačiai šypsodamiesi laukė tos lemtingos minutės, kai scenoje pasirodys jie...

„Aš noriu jį paliesti!“, - verždamiesi scenos link šaukė vaikinai ir merginos, norėdami paliesti naujuosius savo „dievukus“ Minedą ir V. Karklelį. Įsiaudrinusi publika gulė ant scenos, norėdama bent priliesti ypač seksualiai šokusio V. Karklelio koją ar nepaprastai išraiškingai dainavusio Minedo ranką. Kelios laimingosios buvo apdovanotos galantiškais bučiniais.

Antano gerbėjai buvo šiek tiek santūresni ir jo emocingą pasirodymą įvertino griausmingomis ovacijomis.

Minedo gerbėjai, atsidėkodami už net du kartus sudainuotą nepakartojamą dainą „Jausmai“, dainininką apdovanojo didžiule raudonų gėlių puokšte. Ko dar gali tikėtis kylantis atlikėjas, turintis tokią išskirtinę klausą, išvaizdą, šarmą, balsą ir sugebėjimą bendrauti su publika. „Kyla, kyla, kyla“, - šią koncerto metu publikai „užvesti“ naudotą frazę Minedui vertėtų užpatentuoti, kad konkurentai netyčia jos nepasisavintų.

Visiems trims atlikėjams baigus savo pasirodymus buvo surengtas populiariausiojo, kitaip tariant, didžiausio publikos numylėtinio konkursas. Visų susirinkusiųjų džiaugsmui nugalėtojais buvo paskelbti Minedas ir V. Karklelis. Atsiėmę jiems skirtąjį putojančio vyno butelį, šarmingieji dainininkai visas norinčias merginas kvietė jo paragauti.

Kad ir kaip vertintume dainininkais įvardijamų naujųjų pramogų pasaulio šviesulių dainas, tačiau tiek taip plačiai besišypsančių jaunuolių seniai neteko matyti. Gal ir šie fenomenalūs atlikėjai po kelių metų bus vadinami scenos princais ir gaus tūkstantinius honorarus...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją