Trejus metus čempionate šokėjai varžėsi dėl geriausio vardo, o šiemet pirmą kartą moterų teismui buvo atiduotos striptizo šokėjų komandos. Kiekviena iš trijų šokėjų sudaryta komanda žiūroves ir komisijos nares turėjo pavergti dviem šokiais, kuriuose be intriguojančio šou privalėjo būti ir striptizo elementų.

Čempionato dieną dalyvių laukė staigmena – trečioji rungtis. Jos metu valiūkiškai nusiteikusios komisijos narės ir pikantiškų vaišių prisiragavusios žiūrovės klausinėjo joms rūpimų smulkmenų, susijusių su striptizo šokėjų darbu. Linksmai nusiteikusios komisijos, sudarytos iš Giedrės Rusytės, Nijolės Pareigytės, Dainos Bilevičiūtės ir Eglės Mickevičienės, ir vakaro viešnių pateikti klausimai priminė anglų ir rusų kalbos pradedančiųjų pamokas.

Keli šimtai dviprasmiškai atrodančių merginų ir moterų nepagailėjo 50-200 litų už bilietus ir galimybę paganyti akis į dailias šokėjų figūras. Kai kurios žiūrovės atsivedė ir savo antrąsias puses, kurios atidžiai stebėjo publiką ir ant scenos besirangančius dalyvius.

Čempionų vardas šiemet atiteko lietuvaičių numylėtiniams „Gelbėtojų šou“, antroji vieta – svečiams iš Baltarusijos „Candyman“. Iš patrauklių, žavių, jaunų ir populiarių Lietuvos moterų sudaryta komisija garbingą trečią vietą skyrė blogiems berniukams iš Lenkijos, pasivadinusiems „Bad Boys“. Pirmų trijų vietų laimėtojai išsidalijo prizinį fondą, kuriame buvo daugiau nei 2 tūkst. eurų.

Net du iš keturių publikos prizų atiteko lietuvių komandai „Gelbėtojų šou“. Jie triumfavo ne tik kaip geriausi striptizo šokėjai, bet ir kaip didžiausi publikos numylėtiniai, laimėję “Baltic Men publika” ir “Baltic Men stilius” nominacijose. Už originalų pasirodymą buvo apdovanoti baltarusiai “Candyman”, o prancūzų komanda „French Team“ namo parsivežė “Baltic Men žvilgsnis” apdovanojimą.

Šiai metais čempionato atidarymas buvo patikėtas seksualiajam šokėjui iš Karibų salų Scarface. Dailus juodaodis yra laimėjęs ne tik praėjusių metų čempionatą, bet ir „Misterio Vilnius“ titulą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją