Todėl šį šeštadienį „Gravity“ bus galima protestuoti prieš protestuojančius. Prieš tuos, kurie sako, kad Lietuvai nereikia globalinio atšilimo.

Klube laukiam plakatai, lozungai, šūkiai, kumščiai ore ir trepsinčios kojos. Komandos narys Kym Wild sako, kad namuose jau pasigaminęs plakatą „Gazuok!“, o šiuo metu piešiantis transparantą „Kondicionieriams - taip!“.

Paklausta apie įspūdžius iš Notinghemo ir Mančesterio, kur Metal On Metal pirmą kartą debiutavo gyvai, grupė rodo metalo ženklą ir pasakoja: „Eurocultured“ – nuostabus, specialiai jam užtveriama gatvė, kurioje visi barai ir klubai dirba festivaliui. Grupių dešimtys, diskžokėjų - dar daugiau. Visi jauni, alkani ir turi ką parodyti. Gerai, kad mes nepasišiukšlinom – gyrė ir organizatoriai, o alaus pilni britai kratė galvas“.

Metal On Metal talkino būgnų ir boso skriaudėjai Sieras ir Aurimas, matyti grupėse „InCulto“ ir „Twinkl“. Grupė gyvai atliko visus savo keturis remiksus ir kol kas vienintelį kūrinį „No Front Teeth“.

Pastarasis skambėjo ir vėliau įvykusiame DJ pasirodyme bei Notinghemo pažiboje – tūkstantiniame klube -labirinte „Stealth“.

Miss America džiaugėsi: „Patiko tai, kad nepaisant tolimos geografijos, skoniai ir supratimas apie muziką labai panašus – greitai susikalbėjome su šokančiais. Jų neišvaikė net „Crazy Horse“, daina, kurios, pasirodo, vienintelės negalima groti „Liar’s Club“.“

Savo įspūdžius Metal On Metal surašė svetainėje MySpace.com/NesakykMamai, kur jau galima pasiklausyti naujausią trijulės remiksą Tim Deluxe’ui ir Audio Bullys – „Let The Beats Roll“.

Jis jau spėjo debiutuoti tarp 75 perkamiausių D.Britanijos singlų.

Geidžiantys pasidžiaugti šiuo faktu ir švęsti nauja Ispanija pravardžiuojamos Lietuvos pasiekimus orų sferoje, visi rinksis į „Gravity“, kur galės palaikyti karštį iki nukritimo.

„Nesakyk Mamai!” su Manfredu, Miss America, Kym Wild šį šeštadienį, nauju kondicionieriumi pasipuošusiame klube „Gravity”. Protestas prasideda 10 h.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją