„Auksinis berniukas“ liko žiauriai patenkintas savo pirmuoju pasirodymu Vilniuje, todėl vietoj numatytų 2 valandų grojo net keturias. Masyviais auksiniais žiedais bei grandinėmis pasipuošusi žvaigždė negalėjo atsidžiaugti Lietuvoje jam rodomu dėmesiu ir 1400 iškeltų rankų jūra, kuri „nesiskirstė“ iki pat jo seto pabaigos – pusės penkių ryto.

Pasak pranešimo spaudai, tokio pat, o gal net didesnio ažiotažo tikimasi ir šį kartą.

Goldie – tai 42-ų metų Clifford Price, šiuo metu gyvenantis prabangioje pilyje šalia Londono bei vairuojantis „Ferrari“. Šis jokių pristatymų nereikalaujantis muzikos karalius, kaip niekas kitas iš, rodos, nekomercinio drum & bass stiliaus užsidirbo kalnus pinigų ir tapo žinomu visame pasaulyje.

Jis yra visad laukiamas svečias Holivudo kino filmų premjerose bei garsiausiuose festivaliuose, kuriuose su nuolatos dalyvauja.

Per daugiau nei 20 metų trunkančią karjerą Goldie suvaidino gangsterį „James Bondo” filme „The World Is Not Enough“, kultiniame Guy Ritchie „Snatch“ ar net britų muilo operoje „EastEnders“, sudalyvavo „Big Brother“ realybės šou, vedė TV laidas, o muziką įrašinėjo kartu su David Bowie, grupės „Oasis” lyderiu Noel Gallagher bei KRS-One, o jo 60-ies minučių dainą „Mother“ geriausiu laiku leidžia sau sugroti net tokia radijo stotis, kaip BBC.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją